W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #11 İşlemi yapmadan TransMac ile NVDA ile başlayan tüm klasörleri daha önce sildim...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #12 İkinci denemende, bütün komut satırını sildiğini yazmışsın. Bios integrated olarak ayarlı kalsın. Clover boot arguman sekmesinde varolan komutların ardına GraphicsEnabler=Yes ekliyorsun. Diger komutları silmiyorsun.
İkinci denemende, bütün komut satırını sildiğini yazmışsın. Bios integrated olarak ayarlı kalsın. Clover boot arguman sekmesinde varolan komutların ardına GraphicsEnabler=Yes ekliyorsun. Diger komutları silmiyorsun.
W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #13 Evet öyle de denemiştim. Ekrana bir önceki görseldeki yazılar gelip, 3-4 saniye sonra reset atıyor...
Evet öyle de denemiştim. Ekrana bir önceki görseldeki yazılar gelip, 3-4 saniye sonra reset atıyor...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #14 Aşağıda paylaştığım linkte, Asus 5750 için EFI ve HD3000 kext paylaşılmış. İstersen bunlarla bir dene. EFI Folder & HD3000 Graphics Acer 5750 - Hackintosh Zone
Aşağıda paylaştığım linkte, Asus 5750 için EFI ve HD3000 kext paylaşılmış. İstersen bunlarla bir dene. EFI Folder & HD3000 Graphics Acer 5750 - Hackintosh Zone
W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #15 Merhaba, Kext kurmak ile ilgili webden bilgi almak istediğimde, hep kurulumu yapılmış Yosemite üzerinden açıklamalar yapılmış. Henüz kurulumu yapılmamış cihazlar için kext yüklemeyi bulamadım...
Merhaba, Kext kurmak ile ilgili webden bilgi almak istediğimde, hep kurulumu yapılmış Yosemite üzerinden açıklamalar yapılmış. Henüz kurulumu yapılmamış cihazlar için kext yüklemeyi bulamadım...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #16 Windows uzerinden yapabilirsin. Transmac adli uygulamayı indirdikten sonra, USB / system / Library / extensions icine yüklemek istediğin Kextleri, bu klasörün içine yapıştırabilirsin.
Windows uzerinden yapabilirsin. Transmac adli uygulamayı indirdikten sonra, USB / system / Library / extensions icine yüklemek istediğin Kextleri, bu klasörün içine yapıştırabilirsin.
W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #17 Sitede başarılı kurulum yapmış arkadaşın paylaştığı kext leri (aynı model notebook) söylediğin gibi kurdum. Teşekkür ederim. Ama aynı şekilde devam ediyor...
Sitede başarılı kurulum yapmış arkadaşın paylaştığı kext leri (aynı model notebook) söylediğin gibi kurdum. Teşekkür ederim. Ama aynı şekilde devam ediyor...