Acer 5750G UEFI destekler mi?

Windows 10 Pro kullanıyorum. Sistem SSD ile 8 saniyede açılıyor .

Benim pc UEFİ ile açılmasına rahmen 15 saniyede açılıyor,windows 10 pro kullanıyorum sebebi ne olabilir sistem özellikleri şöyle:
İşlemci:İntel i5 7600k
Ekran kartı:Asus rog strix 8gb 3 fanlı model
Anakart:Gigabyte auros z270x 7
Ssd:Sandisk ssd 250gb
Ram:16gb 3000mhz ballistix

Benim pc UEFİ ile açılmasına rahmen 15 saniyede açılıyor,windows 10 pro kullanıyorum sebebi ne olabilir sistem özellikleri şöyle:
İşlemci:İntel i5 7600k
Ekran kartı:Asus rog strix 8gb 3 fanlı model
Anakart:Gigabyte auros z270x 7
Ssd:Sandisk ssd 250gb
Ram:16gb 3000mhz ballistix
Windows'unuz legal ise bu süre çok fazla temiz kurulum ve güncelleştirmeleri yapmanızı tavsiye ediyorum. Lakin illegal ise kullandiginiz ilaç yüzünden bu sorun olabilir.

Merhaba ürün UEFI destekliyor fakat biosunuz kilitli. Şu linkde bulunan dosyayı kurun. Bu dosya biosunuzun kilidini açacaktır. 2015-11-19_yumeucp Yükleme bitince biosa girin boot bölümünden UEFI boot'u enable olarak seçin.GPT ile temiz kurulum yapmanız yeterli.
Merhaba konuyu hortlatmak gibi olacak ancak. Size bir şey danışmak istiyorum. Acer Aspire 5750G kullanıcısıyım. Uefi olarak bios yükleyemedim. Sizin verdiğiniz uygulamayı kurduktan sonra sorunsuzca uefi win10 yükleyebilir miyim? Ayrıca açılışta bir problem yaşayacak mıyım ctrl+alt+del ile ilgili bir şeyler konuşmuşsunuz da kafam karıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı