Acer 772g V3 laptopta anakart nasıl güncellenir?

Tanrısal Su

Kilopat
Sorum başlıkta da belirtiğim gibi BIOS güncellemesini nasıl yaparım? Fazla anlamıyorum bu işlerden. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncellemesi yapmayı neden istiyorsunuz?
Yaşadığınız problemi anlatabilir misiniz?

Hocam bilgisayarım da gtx 850 m gibi ekran kartı var iken zula ets 2 gibi oyunlar da 3-5 dk da bir süre değişebiliyor 1-2 saniyelik donmalar oluyor . 2. el aldım bilgisayarı 3 gün önce aldım. Geri iade etmek istedim. Satan kişi kabul etmiyor memnunda değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum yani.

Hocam bios güncellemesinin sorunu çözeceğini sanmıyorum. Hatta bios'unuz için güncelleme olmayabilir zaten.
940MX ekran kartına sahip bilgisayar ile ETS 2 oyununu idareten oynayabiliyordum. Sizin ekran kartınız 940MX'in gerisinde olduğu için sizin performans alamadan oynamanız normal açıkçası. Size tavsiyem oyunların ayarlarına girerek grafik kalitesini biraz aşağı çekin. Biraz daha iyi verim alabilirsiniz bu şekilde. Ekran kartı driverleriniz güncel değil ise güncel versiyonları indirip kurun.

Bilgisayara format atıp tüm driverleri orjinal sitelerinden indirip kurmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…