Acer A315-42G-R25U alınır mı?

traducteur

Hectopat
Merhaba. İnternetten böyle bir bilgisayar buldum. Ancak diğer marka ve modellerle kıyaslayınca fiyatı fazla ucuz geldi. Sizce atladığım bir nokta olabilir mi? Ve bu bilgisayarı önerir misiniz? Veya Max 5000 olacak şekilde öneriniz nedir? 512 SSD altında bilgisayar istemiyorum. En azından birkaç oyun da oynayabilmek istiyorum.

32Gb falan bir çok pcde görülmeyen hafıza (bu fiyat bandında) o yüzden emin olmak istedim acaba anlamadığım kötü bir sebebi mi var? Çok oyun insanı değilim ama en azından gta 5 vs oynayabilmek istiyorum. Bu ekran kartıyla oynayabilir miyim?

RAM hariç 3K geçmeyecek fiyat ve bu cihaza 32GB çok çok gereksiz olmuş. En fazla 16GB RAM o da oyunlar için değil, kullandığın yazılım programları RAM kullanacağı için gerekli olabilir. 8GB senin için Radeon 540 ekran kartına yeter. Yeni oyunları dona dona ve kasa kasa oynatır. Temel oyunları zaten RAM gerekmiyor çok ve ekran kartı giriş seviye kartı. Acer burada göz boyama yapmış RAM'i yükseltip satayım diye. Acer'ın bu model kasaları da kalitesiz. Kafaya koyup engel koyacak yorum yapacaksanız hiç yapmayın. Ben ne doğruysa onu söyledim.

O fiyatlara cihaz arıyorsan oyun için benim önerdiğim daha iyi. 5K üstü fiyatlara çıkabilirseniz Intel i5 9300H olanı var GTX 1650 ekran kartlı.

512GB SDD ve oyun için;

256GB SSD oyun için;

Son düzenleme:
5 Aydır kullanıyorum ve memnunum
3400 TL'ye aldım Vatan Bilgisayar'dan.
CS GO 90 FPS alıyorum ayarları yapınca ama tabii ekran 60 Hz pek bir şey fark etmez
GTA 5 PUBG gibi oyunları oynatır.
Çizim kodlama gibi eğilimleriniz varsa birebir.
Isınma sorunu yok.
Depolama için HDD slotu boş alıp taktırabilirsiniz.
SSD okuma yazma 1 gb/s segmentine göre ideal.
Edit: SSD aynı model olmayabilir büyük ihtimal daha iyidir okuma yazması senin baktığın PC'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…