Acer A315 oyun performansı

Hayır değil hem 256GB kapasite de yetmeyecektir ek olarak HDD'de almanız gerekecektir. Eğer laptop almak zorunda değilseniz o fiyata güzel bir bilgisayar toplanabilir. Eğer alıcam diyorsanız da VATAN'dan almanızı önermıyorum çünkü pahalıya satıyorlar.

2500U Vega 8 AMD Radeon 535'den daha iyi olduğunu biliyorum bu PC harici kartı koyup fiyatı şişirmek doğru olmaz. 3000TL Radeon 540 olan var Hepsiburada sitesinde. SSD'li olanı istiyorsanız yine aynı fiyatta DELL satılıyor bakabilirsiniz.

Ben 256GB SSD kullanıyorum. Hearts of Iron IV, Mount & Blade Warband ve Rise of Nations yüklü. Bazı programlar var. VS Code, Netbeans, PyCharm gibi yazılım geliştirme ortamları var. Bana 107GB kalıyor. İstesem GTA V'de kurabilirim. Bugün 64GB'lık flash bellekler 50 lira civarına bulunabiliyor. Dosyaları flash bellek ve bulut sistemleri ile yedeklenirse bence, o kapasite yeterli olacaktır.

Ekran kartı gerçekten çok kötü. Son çıkan oyunları 720p low ayarlarda bile oynayamazsınız.

Ben şu modelleri tercih ederdim. MX150 çok daha iyi bir ekran kartı. Doğruya doğru bununda güncel oyunlarda performansı çok yetersiz olacak Ama en azından 30+ FPS ile BF V veya 60 FPS GTA V oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…