Acer A515-41G-T123 RAM takviyesi

Acer A515-41G-T123 model dizüstü bilgisayarı birkaç gün önce satın aldım. Kullanmaya başlamadan hemen önce RAM ve SSD takviyesi yapmayı düşünüyorum. 8 GB RAM alıp mevcut 4 GB'ın üstüne eklemek mi mantıklı olur yoksa mevcut 4 GB'ı çıkarıp tek girişe 8'liği takmak mı mantıklı olur? Ayrıca ancak 240 GB SSD alacak param var fakat bu disk birincil disk olarak yetersiz kalır diye düşünüyorum. Anakart içerisinde M2 SSD yuvası var ve bildiğim kadarıyla NVMe desteği de var. Fakat kasayı tamamen sökmem gerekiyor ve sanırım bu garantisini başlamadan bitirecek. Bütçemi zorlayıp 480 GB'lık bir Sata SSD almak mı mantıklı olur yoksa içini açıp 240'lık bir M2 SSD takmak mı? Bildiğiniz gibi NVMe destekli SSD'ler çok daha yüksek hızlara ulaşabiliyor. Değerli yorumlarınız benim için çok önemli, mobilden yazıyorum yazım yanlışları olduysa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı