Acer A515-51G-539J alınır mı?

Birkaç aydır kullanıyorum.
Gta V (high +)
Shadow of mordor-war
No mans sky
Csgo (high+)
Far cry 4 (med)
Ve dahasını oynadım. Daha önce elime yüksek sistemli bir pc geçmediği için beni bir hayli tatmin ediyor.
Artıları:
İçinde bulundurduğu donanıma rağmen gayet ince (bu fiyat aralığına göre)
Hafif yapılı
Şarjı gayet iyi gidiyor
Ssd yuvası var
Yük altında Fazla ses yapmıyor
+++
Eksileri :
4 GB ram bazı oyunlarda lag yapıyor. (Stuttering - fps drop olarak geçiyor araştırabilirsin)
İçerisinde 1 adet boş ram slotu var (ben 8gb ekledim gayet güzel oldu)
Sadece 1 adet usb 3.0 var
2 adet 2.0 var yani usb portları az sayıda
DVD rom yok (eksi sayılmaz bence)
Aşırı yük altında, klavye kaplamaları metal olduğu için eli terletebiliyor fakat hiçbir zaman ısınarak kapanmadı. (yaklaşık 8 aylık bir geçmişimiz var)

Eğer bütçe buysa alabileceğin iyi bir laptop diyebilirim. Ben 2000tl ye almıştım malum dolardan dolayı ne hale gelmiştir bilemiyorum. Fakat şunu söylemek isterim ki aldıktan 3-4 ay sonra 4gb ram in yetersiz olduğunu hissedeceksin. Önerim 8gb bir ekleme yapman olacak. Eğer ileride bütçe ayırabilirsen 128gb da bir ssd ekleyebilirsin.

Gta V (high +)
Shadow of mordor-war
No mans sky
Csgo (high+)
Far cry 4 (med)
Ve dahasını oynadım. Daha önce elime yüksek sistemli bir pc geçmediği için beni bir hayli tatmin ediyor.
Artıları:
Hafif yapılı
Şarjı gayet iyi gidiyor
Ssd yuvası var
+++
Eksileri :
4 GB ram bazı oyunlarda lag yapıyor. (Stuttering - fps drop olarak geçiyor araştırabilirsin)
Aşırı yük altında, klavye kaplamaları metal olduğu için eli terletebiliyor fakat hiçbir zaman ısınarak kapanmadı. (yaklaşık 8 aylık bir geçmişimiz var)

Eğer bütçe buysa alabileceğin iyi bir laptop diyebilirim. Ben 2000tl ye almıştım malum dolardan dolayı ne hale gelmiştir bilemiyorum. Fakat şunu söylemek isterim ki aldıktan 3-4 ay sonra 4gb ram in yetersiz olduğunu hissedeceksin. Önerim 8gb bir ekleme yapman olacak. Eğer ileride bütçe ayırabilirsen 128gb da bir ssd ekleyebilirsin.
RAM takviyesi için kasayı açtığımız zamam garanti dışı kalmıyor değil mi?

Gta V (high +)
Shadow of mordor-war
No mans sky
Csgo (high+)
Far cry 4 (med)
Artıları:
Hafif yapılı
Şarjı gayet iyi gidiyor
Ssd yuvası var
+++
Eksileri :

Merhabalar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın özel mesaj atamadım.Ben bu model notebooka sahibim Fifa 18 oynarken kasmalar oluyor %100 disk oluyor aniden win10 kullanıyorum.Bu sorun ssd olmadığından mı kaynaklanıyor.Bir de laptopta m2 ssd slotu var galiba doğru mudur? ve ram slotu 2 tane mi?

Merhabalar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın özel mesaj atamadım.Ben bu model notebooka sahibim Fifa 18 oynarken kasmalar oluyor %100 disk oluyor aniden win10 kullanıyorum.Bu sorun ssd olmadığından mı kaynaklanıyor.Bir de laptopta m2 ssd slotu var galiba doğru mudur? ve ram slotu 2 tane mi?
Yeni konu açın disk kullanımı konusu için.

Toplama pc bütçemi biraz aştı. Bu sebepten istemeyerekte olsa laptopa yöneldim. Yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında sizlerin bilgisine danışmak istedim oyunla çok fazla haşır neşir değilim ama arada sırada oyun oynatırsada mutlu olurum :) aynı ürünün i3 işlemcili olanıda var aşağıya her ikisininde linkini bırakıcam. Aslında asıl öğrenmek istediğim pc nekadar çok ısıniyor? Şarjı nekadar saat gidiyor? Olumlu ve ya olumsuz yönleri nelerdir? Az oyun çok günlük kullanım yapan birisi için idealmidir?

İ3: Acer Aspire A515-51g-388j I3 6006u 4gb 500gb Gt940mx Linux 15.6 Nx.gp5ey.003 GittiGidiyor'da 353092673

İ5: https://www.hepsiburada.com/acer-as...1MTFh4nDE-cs3YdN1vrzzmkoaAr3-h7kaAtS-EALw_wcB

Toplama pc bütçemi biraz aştı. Bu sebepten istemeyerekte olsa laptopa yöneldim. Yukarıda yazmış olduğum laptop hakkında sizlerin bilgisine danışmak istedim oyunla çok fazla haşır neşir değilim ama arada sırada oyun oynatırsada mutlu olurum :) aynı ürünün i3 işlemcili olanıda var aşağıya her ikisininde linkini bırakıcam. Aslında asıl öğrenmek istediğim pc nekadar çok ısıniyor? Şarjı nekadar saat gidiyor? Olumlu ve ya olumsuz yönleri nelerdir? Az oyun çok günlük kullanım yapan birisi için idealmidir?

İ3: Acer Aspire A515-51g-388j I3 6006u 4gb 500gb Gt940mx Linux 15.6 Nx.gp5ey.003 GittiGidiyor'da 353092673

İ5: https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-a515-51-539j-intel-core-i5-7200u-4gb-500gb-gt940mx-linux-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-gp5ey-002-p-HBV0000095OA3?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=Cj0KCQjwzK_bBRDDARIsAFQF7zOMLx9w1QogtnsNZoeCo6M1MTFh4nDE-cs3YdN1vrzzmkoaAr3-h7kaAtS-EALw_wcB
keşke 2 gün önce sorsaydın ben avansastan 2260 a aldım bugün fiyatına baktım 2570 lira olmuş. Pc oyun oynamadığın sürece ısınmıyor.Oyun oynarken de ısınan kısım klavyenin üstündeki metal kısım ama aşırı değil. şarjı beni çok memnun etti, tasarrufta 5 6 saat gidiyor normal performansla 3 saat falan gidiyor.Olumsuz yönleri ram takviyesi ve ssd takviyesi gerekiyor.m2 ssd slotu olması bu yüzden büyük avantaj tabi bunlar oyun oynamak istersen günlük kullanım için çok rahat.Uzun süre kullanmak istiyorsan i5 öneririm.

doğrudur modelde M2 SSD slotu bulunmakta

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı