1 ay önce Hepsiburada'dan Acer AN-515-43 model Gaming laptopu 5300 TL'ye aldım ve verdiğim paraya değer mi bu işten anlayanlardan öğrenmek istiyorum. Çzellikler şöyle.
256 GB SSD.
8 GB RAM (2 GB APU'ya ayrılmış)
AMD Ryzen 5 3550H APU.
RX560 harici ekran kartı.
Soğutmadan memnunum çift fan var High ve normal ayarlarda GTA 5 CPU 78-83 derece aralarında dolanıyor bence laptop için iyi bir sıcaklık.
Bazı oyunlardaki FPS değerim:
CS:GO en düşük ayarlarda 120-180 FPS (Dust 2 rekabetçi)
GTA normal High ayarlarda 60 FPS (70 falan veriyor ama ben sabitledim 60'a)
LOL orta ayarlarda 160 FPS.
Eğer alman gereken bilgisayar dizüstü ise gayet mantıklı bir seçim ve parasını da hakediyor, fakat dizüstü şart değilse masaüstü bilgisayar alman senin için daha iyi olurdu.
Eğer alman gereken bilgisayar dizüstü ise gayet mantıklı bir seçim ve parasını da hakediyor, fakat dizüstü şart değilse masaüstü bilgisayar alman senin için daha iyi olurdu.
Aslında almam gereken dizüstü diye bir zorunluluk yoktu ben masaüstünün daha az fiyata daha iyi peformanslı olduğunu belirttim alırken ama dizüstü al diye zorladılar mecbur bunu aldık ama fiyatına değerse iyi teşekkür ederim.
İ.
O ne olmuş öyle ya zamanında 3 tane alsak 4. beleşe gelir miş nasıl artmış fiyat.
Aslında almam gereken dizüstü diye bir zorunluluk yoktu ben masaüstünün daha az fiyata daha iyi peformanslı olduğunu belirttim alırken ama dizüstü al diye zorladılar mecbur bunu aldık ama fiyatına değerse iyi teşekkür ederim.
İ.
İyi ucuza gelmiş size döviz yerinde durmuyor ki güle güle kullanın hocam.
O fiyat bence gereksiz yere çok yüksek 3 gün önce Teknosa'da stoklar varken 5699 TL'idi tüm özellikleri aynı sadece 1 TB HDD+128 GB SSD.
Bence bu fiyata alınabilecek en iyi Laptop'lardan birisi stoklar bitmeseydi Haziranda alacaktım.