Arkadaşlar Acer Nitro5 AN515-46 laptop için RAM yükseltme yapmak istiyorum. Aıdata 64 ile tarama yaptırdığımda:
Birim adı SK Hynix hmCG78MEBSa095n.
Birim boyutu 16 GB (32 banks)
Birim türü SO-DIMM
Bellek türü DDR5 SDRAM.
Bellek hızı DDR5-4800 (2400 MHz)
Birim genişliği 64 Bit.
DRAM üreticisi SK Hynix.
Bilgilerine ulaştım. Maalesef aynı marka model RAM bulamadım. Farklı marka alsam ne almamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Acer Nitro 5 AN515-46 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Aynı RAM'den bulamazsın. Kingston'dan Samsung, Hynix, Micron çıkabiliyor.
Arkadaşlar Acer Nitro5 AN515-46 laptop için RAM yükseltme yapmak istiyorum. Aıdata 64 ile tarama yaptırdığımda:
Birim adı SK Hynix hmCG78MEBSa095n.
Birim boyutu 16 GB (32 banks)
Birim türü SO-DIMM
Bellek türü DDR5 SDRAM.
Bellek hızı DDR5-4800 (2400 MHz)
Birim genişliği 64 Bit.
DRAM üreticisi SK Hynix.
Bilgilerine ulaştım. Maalesef aynı marka model RAM bulamadım. Farklı marka alsam ne almamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Acer Nitro 5 AN515-46 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Aynı RAM'den bulamazsın. Kingston'dan Samsung, Hynix, Micron çıkabiliyor.
Çok çeşitli oyunlarda denedim desem yalan olur. RDR2 performansı göz alıcı. RAM yükseltme işini şimdilik askıya aldım. Şimdilik ihtiyaç yok gibi. Ben ekstradan sadece 1 TB HDD taktım. Memnunum. Ama alırken şunu göz önünde bulundurun. Bu Ryzen'li olan modellere 2.5 HDD takılamıyormuş. Sadece M.2 slotuna. 2 tane M.2 var.