Acer AN515-51-53F2 Alınır mı?

sqny03

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir laptop araştırıyorum. Bu laptop çok ucuz ve kaliteli geldi. Bence Acer kötü marka hiç değil ama fiyatı şaşılacak derecede ucuz. Freedos ama elimde Windows 10 Pro lisansı var. Laptobun soğutma sistemi şekli falan çok hoşuma gitti ama fiyatı çok ucuz dolandırıcılık var mıdır?

Acer AN515-51-53F2 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu urunu cok arastirdim.oncelikle hb ve gg de birkac hafta once 3150 tl idi.tekrar indirim yaparlar die dusunuyorum.acerin bu serisinim i7 li modelleri hakkinda isinma kaynakli cok sikayet var ama bu i5li urunler icin oyle bisey yok.bende bu urunu almayi dusunuyorum

Ben bu urunu cok arastirdim.oncelikle hb ve gg de birkac hafta once 3150 tl idi.tekrar indirim yaparlar die dusunuyorum.acerin bu serisinim i7 li modelleri hakkinda isinma kaynakli cok sikayet var ama bu i5li urunler icin oyle bisey yok.bende bu urunu almayi dusunuyorum
hocam almaktan vazgeçtim 3600 e onu alacağıma 200 daha verip omen almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı