Arkadaşlar bu laptopu kullananlar biraz yorum yapabilir mi? İnternette biraz araştırma yaptım ekranı hakkında kötü yorum yapılmış. Uzun süredir kullanan varsa memnun veya değil yazarsa çok mutlu olurum.
Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı
Ben bunu kullanıyorum. Touchpad berbat ekranı 30 ms klavye aydınlatması tek kademeli, aldıktan sonra termal macununu değiştirmen gerekiyor termal macunuda sıkıntılı ama fiyatı aynı özelliklere sahip olanlara göre 1000 TL ucuz ben değeceğini düşünüyorum.
Acer Nitro AN515-51-73HG Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + Fiyatı
Ben bunu kullanıyorum. Touchpad berbat ekranı 30 ms klavye aydınlatması tek kademeli, aldıktan sonra termal macununu değiştirmen gerekiyor termal macunuda sıkıntılı ama fiyatı aynı özelliklere sahip olanlara göre 1000 TL ucuz ben değeceğini düşünüyorum.
30 ms gecikmeli geliyor ekran. Bunu gözün anlayamaz. Örneğin CS:GO oynarken karşındaki kişinin ekranı 10 ms ise senin onu vurabilmek için ondan 21 ms önce ateş etmen gerekecektir.
30 ms gecikmeli geliyor ekran. Bunu gözün anlayamaz. Örneğin CS:GO oynarken karşındaki kişinin ekranı 10 ms ise senin onu vurabilmek için ondan 21 ms önce ateş etmen gerekecektir.
Ne seviyede ve ne oynadığına bağlı yine CS:GO'dan örnek vermek gerekirse silver veya nova isen etkilemez ama global veya kartal gibi rütben var ise etkiler.