Acer AN515 ekran problemi için servise gönderilmeli mi?

knigthmare35

Yoctopat
Daha fazla  
Acer'in AN515 serisinin bir laptopunu 3 sene kadar once almistim ancak dun actigimda ilk fotograftaki gibi ekran üzerinde cizgiler gelip gitmeye basladi. Henüz donulmez bir noktada olmadığından service gonderirim diye dusundum ve kapadim. Bu sabah ne durumda oldugunu merak edip tekrar açtigimda 2. fotograftaki görüntü ile karsilastim. Acer yetkili servis sadece hasar tespit icin 500 TL'ye yakın ucret talep etti (hasarin kendisi ne kadar tutanak hiçbir fikrim yok garanti suresi bitti) bu sorun ile ilk karşılaşmam degil bir onceki Acer laptopum da ayni boyle cizgiler vermeye başlamış sonunda olmustu. Sorunun ne oldugunu bilen birisi yardımcı olabilirse cok sevinirim. Bilgisayari İzmir'den İstanbul'a servise goturmem mi mantikli olur bilgisayar kurtulabilir mi? Bosa param gider mi yoksa artik isi bitmis midir ve yenisini mi almam gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230919_171407_Gallery.jpg
    Screenshot_20230919_171407_Gallery.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 20230920_084307.jpg
    20230920_084307.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 25
Ya ekran darbe almış ya da ekran kablolarından birisi temazsızlık yapıyor darbe aldıysa geçmiş olsun yaptırmak yerine yeni monitör akabilirsiniz

Acer'in AN515 serisinin bir laptopunu 3 sene kadar once almistim ancak dun actigimda ilk fotograftaki gibi ekran üzerinde cizgiler gelip gitmeye basladi. Henüz donulmez bir noktada olmadığından service gonderirim diye dusundum ve kapadim. Bu sabah ne durumda oldugunu merak edip tekrar açtigimda 2. fotograftaki görüntü ile karsilastim. Acer yetkili servis sadece hasar tespit icin 500 TL'ye yakın ucret talep etti (hasarin kendisi ne kadar tutanak hiçbir fikrim yok garanti suresi bitti) bu sorun ile ilk karşılaşmam degil bir onceki Acer laptopum da ayni boyle cizgiler vermeye başlamış sonunda olmustu. Sorunun ne oldugunu bilen birisi yardımcı olabilirse cok sevinirim. Bilgisayari İzmir'den İstanbul'a servise goturmem mi mantikli olur bilgisayar kurtulabilir mi? Bosa param gider mi yoksa artik isi bitmis midir ve yenisini mi almam gerek?

Hocam Acer servisle problem yaşayan çok kişi var tanıdığınız güvenilir bir bilgisayarcı var ise ona yaptırabilirsiniz.

Yüzde 1 ihtimal bile degil ama Kaspersky yuklu mü?

Ekran icten kirilmis olabilir. Üstüne kitap vs koydunuz mu hiç.

Yerinden bile kipirdatmiyorum bu konuda aşırı hassas davraniyorum darbe almis olma ihtimali neredeyse hiç. Simdi actigimda karaltı yokoldu cizgiler de gelgit yapmaya basladi surekli. Beyaz leke ve ekrandaki siyahlik ve cizgiler kalici degil har actigimda farklı şekilde oluyor ekran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı