Kisiden kisiye degisir, yakinda bir magaza varsa git %45 bir panel dene. Beni rahatsiz etmiyor ama baskasini edebilir.%45 ntsc bir panel tercih edilir mi sizce?
Şu modeli düşünüyorum.
HP Victus 16-S0015NT Gaming Laptop (7Z586EA)
Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş.www.gaming.gen.tr
Kisiden kisiye degisir, yakinda bir magaza varsa git %45 bir panel dene. Beni rahatsiz etmiyor ama baskasini edebilir.
Mühendislik için alıyorum. Aynı zaman da silah sanayide teknik çizim yapacağım.Ne amaçla kullanacaksiniz?
Mühendislik için alıyorum. Aynı zaman da silah sanayide teknik çizim yapacağım.
Solid, Mastercam ve Autocad kullanacağım.GPU gücü önemli galiba 3070 Ti bakıyorsan. 4080 alamıyorsanız (bütçenin çok artması gerekir) kas gücü olarak 3070 Ti gayet güçlü. Attığınız Acer modelde MUX var bu arada.
Solid, Mastercam ve AutoCAD kullanacağım.
3 ms 300nit ekran olduğunu gördüm. Ekran kalitesi ve gecikmesi nasıldır bu modelin hocam?3070 Ti daha mantıklı olacaktır CUDA acceletiron (GPU donanım hızlandırma) ile. 6800H işlemcide gayet güzel.
Bu fiyatlarda başka öneriniz var mı?3070 Ti daha mantıklı olacaktır CUDA acceletiron (GPU donanım hızlandırma) ile. 6800H işlemcide gayet güzel.
3 ms 300nit ekran olduğunu gördüm. Ekran kalitesi ve gecikmesi nasıldır bu modelin hocam?
Bu fiyatlarda başka öneriniz var mı?
Çoğu siteye baktım ama net bilgi göremedim.Detaylı bakmam gerek, canlı resminde 3ms yazıyorsa öyledir. Eğer yazmıyorsa 3ms olmuyor.
Amacınıza uygun olarak yok.