sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Acer AOD255e Bluetooth desteği var mı? Yardımlarınızı bekliyorum sitesinde var ama kurulum yapınca görünmüyor nereden bakabilirim?
Acer AOD255e Bluetooth desteği var mı? Yardımlarınızı bekliyorum sitesinde var ama kurulum yapınca görünmüyor nereden bakabilirim?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.685 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mayıs 2022 #2 sinan mutlu dedi: Acer AOD255e Bluetooth desteği var mı? Yardımlarınızı bekliyorum sitesinde var ama kurulum yapınca görünmüyor nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Görünüyor. Bluetooth aygıtının kimliği atarsanız size sürücü verebilirim. Atmanıza gerek yokmuş. XP sürücülerini ara kısmına girince cihazda AR3011 olduğunu öğrendim. Windows sürümünüze göre sürücüyü vereceğim. Artı 0 Eksi
sinan mutlu dedi: Acer AOD255e Bluetooth desteği var mı? Yardımlarınızı bekliyorum sitesinde var ama kurulum yapınca görünmüyor nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Görünüyor. Bluetooth aygıtının kimliği atarsanız size sürücü verebilirim. Atmanıza gerek yokmuş. XP sürücülerini ara kısmına girince cihazda AR3011 olduğunu öğrendim. Windows sürümünüze göre sürücüyü vereceğim.
KS KS sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 Windows 7 starder 32 Bit kurulu şu an. KojiroHyuga04 dedi: Görünüyor. Bluetooth aygıtının kimliği atarsanız size sürücü verebilirim. Atmanıza gerek yokmuş. XP sürücülerini ara kısmına girince cihazda AR3011 olduğunu öğrendim. Windows sürümünüze göre sürücüyü vereceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 7 starder 32 Bit kurulu şu an. Artı 0 Eksi
Windows 7 starder 32 Bit kurulu şu an. KojiroHyuga04 dedi: Görünüyor. Bluetooth aygıtının kimliği atarsanız size sürücü verebilirim. Atmanıza gerek yokmuş. XP sürücülerini ara kısmına girince cihazda AR3011 olduğunu öğrendim. Windows sürümünüze göre sürücüyü vereceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 7 starder 32 Bit kurulu şu an.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.685 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mayıs 2022 #4 Download Qualcomm Atheros bluetooth driver Download Qualcomm Atheros bluetooth driver for AR3011 www.ath-drivers.eu Buyrun. Az önce 3002 için atmışım, linki düzelttim. Artı 0 Eksi
Download Qualcomm Atheros bluetooth driver Download Qualcomm Atheros bluetooth driver for AR3011 www.ath-drivers.eu Buyrun. Az önce 3002 için atmışım, linki düzelttim.
KS KS sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #5 Attiginiz bu linkten indirip kurulum yapmam yeterli olacak degilmi. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.685 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mayıs 2022 #6 sinan mutlu dedi: Attiginiz bu linkten indirip kurulum yapmam yeterli olacak degilmi. Genişletmek için tıkla... Eğer AR3011 aygıtı doğruysa evet yeterli olacak. Ama olmazsa Donanım Kimliği isteyeceğim. Artı 0 Eksi
sinan mutlu dedi: Attiginiz bu linkten indirip kurulum yapmam yeterli olacak degilmi. Genişletmek için tıkla... Eğer AR3011 aygıtı doğruysa evet yeterli olacak. Ama olmazsa Donanım Kimliği isteyeceğim.
KS KS sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #7 Aygin gorunmuyor donanim kimligini nasıl ogrenecegim? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.685 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mayıs 2022 #8 sinan mutlu dedi: Aygin gorunmuyor donanim kimligini nasıl ogrenecegim? Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyeceğiz o zaman sürücüyle. Olmazsa resmi siteden Broadcom XP sürücüsü atacağım. Çünkü bir Atheros bir de Broadcom Bluetooth yongaları kullanılmış zamanında. O olursa daha güncelini buluruz. Artı 0 Eksi
sinan mutlu dedi: Aygin gorunmuyor donanim kimligini nasıl ogrenecegim? Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyeceğiz o zaman sürücüyle. Olmazsa resmi siteden Broadcom XP sürücüsü atacağım. Çünkü bir Atheros bir de Broadcom Bluetooth yongaları kullanılmış zamanında. O olursa daha güncelini buluruz.
KS KS sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #9 Teşekkür ediyorum linki bekliyorum. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.685 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 11 Mayıs 2022 #10 sinan mutlu dedi: Teşekkür ediyorum linki bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü olmadıysa atarım demiştim. Olmadı mı atılan link? Artı 0 Eksi
sinan mutlu dedi: Teşekkür ediyorum linki bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücü olmadıysa atarım demiştim. Olmadı mı atılan link?