Acer Aspire 1 laptop alınır mı?

reis bence bedava. Dediğiniz gibi sadece youtube, vesaire için kullanacaksanız ısınmanın çok problem olacağını sanmıyorum. Zaten bu işlemci düşük enerji tüketimine sahip. Bu da az güç çekimi ve az ısınma demek. 4gb ramin de ddr4 olması bir artı, genelde bu sistemlerde ddr3 oluyor. Benim de ilk bilgisayarım acer aspire idi, uzun bir süre götürmüştü beni. Hafıza takıp kesinlikle değerlendirin derim.
 
Herkes olumlu cevap yazmış o zaman alayım cihazı. Parolapara'daki %50 kampanyası ile almayı deneyeceğim.
 
Bahsettiğiniz fiyat günümüzde para bile değil açıkçası, ben daha dün bir takım fincana o parayı verdim varsın siz düşünün.

Paranız varsa hiç tereddüt etmeyi alın bence, hiç yoktan iyidir yine de. (Farklı bir Celeron ile karıştırmışım beni mazur görün. Celeron 420'ye gitti benim aklım.)
 
Hiç sorun değil hocam. Ödemeyi yaptım. Kadın bir satıcıydı cihaz da temiz görünüyordu. Umarım iyi bir şekilde elime ulaşır. Bu arada parolapara cashback'i ne zaman yatıyor hesaba bir bilginiz var mı? Ödemeyi yaptım ama şuan bir hareketlilik yok hesapta.
 
Kral cihaz temizde işimi görmedikten sonra bir anlamı yok ki? Cihaz işimi görecek mi bunu bilsem direkt alırım zaten.
Sadece office programlarını kullanıp Youtube izleyecekseniz yeter. Ancak bilgisayar 2008 model o yüzden ekran olarak sizi video kalitesi açısından tatmin etmeyebilir.
 
Sadece office programlarını kullanıp Youtube izleyecekseniz yeter. Ancak bilgisayar 2008 model o yüzden ekran olarak sizi video kalitesi açısından tatmin etmeyebilir.
Ne 2008'i hocam işlemci zaten 2017 çıkışlı.
 
Dostlar önerebileceğiniz bir SD kart var mı? Özellikle de bir kısmı dışarıda kalmayacak olan varsa. SD Card adaptörü taktıgınızda yarım CM'lik bir çıkıntı kalıyor dışarıda biliyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…