Acer Aspire 3 A315-41G-R5J4 Ekran kartı güncelleme sorunu

EmreCan34

Decapat
Yer
İstanbul/Pendik
Daha fazla  
Meslek
Makine Ressamı
Çoğu kişinin yaşadığı bu sorunun çözümü yok mudur acaba? Acer'in kendi sitesinde ki sürüm: 17.40.3601.1004 fakat bu sürüm eski.. AMD'nin yayımlamış olduğu son sürüm : 25.20.15017.1010 fakat şu hatayı alıyorum : AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsü kurun. Eğer sorunun çözümü yok ise iade talebinde bulunacağım.

Cihazın kronik sorunu var ancak modlanmış kurabilirsin. BIOS güncellemesiyle çözülecek sorun fakat Acer şuanlık buna izin vermedi. Kendi sitesinden beklemelisin ya da modlanmış var yükleyebilirisin. Bilgisayardan fazla anlamıyorsan modlamaya da girme iki saat anlatılmaz. Aldığın hataları Global Acer desteğe atıp sorunu anlatabilirsiniz. Ne kadar çok şikayet olursa ilgilenirler.

Bana mail adresinizi verebilir misiniz? Detaylı bilgi için
DriverPack Solution programını kullanarak uygun sürücüyü bulabileceğini düşünüyorum.
Driver booster ve DriverPack programlarını denedim işe yaramadı..
Sanırsam yapılan işlemi buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki bu işlemi yapıp kullanmaya devam etmek mi? Yoksa ürünü iade etmek mi?
Videodaki anlatım ile ekran kartımı son sürüme güncelledim.

Son düzenleme:
Kanka o sorun bundada varmıdır? Sen anlıyor gibisin bu işlerden.

@Recer05 , Nvidia kartlı ve INTEL işlemcili olduğu için yazılımsal sorun olabileceğini düşünmüyorum. Eski Acer kasasına benzer kasa açmamaya dikkat edin kasası dandik. O PC den çok iyi performans beklemeyin. Bu tip sorular için yeni konu açıp sorun konuyu başka yöne çekmeyelim.

Konuları hortlatıyorum ama laptop hakkındaki deneyimlerinizi aktarır mısınız hocam?

Gta 5 Fifa 18-19 gibi oyunlar denediniz mi nasıl?

Genel olarak izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

Konuları hortlatıyorum ama laptop hakkındaki deneyimlerinizi aktarır mısınız hocam?

Gta 5 Fifa 18-19 gibi oyunlar denediniz mi nasıl?

Genel olarak izlenimlerinizi paylaşır mısınız?
WİNDOWS 10 PRO 64x
8 GB DDR4 2400 MHZ RAM
KİNGSTON A400 240 GB M.2 SSD
RAMPAGE AD-RC4 SOĞUTUCU
Sistemimi yükselttim..
PUGB LİTE 70-80 FPS
FİFA 2019 / 2018 50-60 FPS
Word War Z 50-60 FPS
Gta 5 40-50 FPS
Cs:Go 50-60 FPS
Orta seviye ayarlarda aldığım sonuçlar bu
Memnunum hiç bir sıkıntı yok alacaklarada öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…