Çözüldü Acer Aspire 3 A315-44P RAM artırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Voninahitra

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
32 GB'a kadar destekliyor.

Çözüm
Hocam bir konuda Acer Aspire 3'ün lehimli RAM olan bir modelinin resmi vardı o yüzden şüphelenmiştim biraz, teşekkürler.

RAM slotları 1 adet gömülü 1 adet ise normal fiziki RAM takılabilen tarzda olabilir o konuda emin değilim içini açıp bakmak lazım internette de anakartın fotoğrafını bulamadım fakat gömülü olsa bile en kötü ekstra olarak tek modül 16 GB RAM alıp kullanabilirsiniz. Gömülü olan RAM'inde 8 GB oldugunu varsayarsak yine 24 GB RAM'iniz olmuş oluyor.

Sağ olun hocam beni bilgilendirdiğiniz için, sabahtan beri bu Acer'deki işlemcinin oyun testlerine bakıyorum ve fiyatina göre performansı iyi gibi geldi, o yüzden çift kanal RAM ekleyip kullanmayı düşünüyorum. Hayırlı günler dilerim.

Rica ederim güzel günlerde kullanın.

Mağazaya sordum ve yükseltilebilir dediler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…