Eren04 Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı İntel UHD grafik İşlemci I3 11. Nesil Acer Aspire 3 A315-510 laptopta Valorant oynanir mi?
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 21 Temmuz 2023 #2 Low ayarlarda oynatır.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 21 Temmuz 2023 #3 Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız.
Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız.
Eren04 Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #4 Emrecngz dedi: Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arada ölüm kalım girmek bana yeter. Emrecngz dedi: Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız. Genişletmek için tıkla... Birde lol iyi şekilde oynanır değil mi ?
Emrecngz dedi: Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arada ölüm kalım girmek bana yeter. Emrecngz dedi: Oynatır ama rekabetçi oyunda 60fps zor alan bir cihazla oyun oynamak boş iş. Yetenek dahi olsa milletin gerisinde kalacaksınız. Genişletmek için tıkla... Birde lol iyi şekilde oynanır değil mi ?
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.060 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Temmuz 2023 #5 Eren04 dedi: Yok hocam arada ölüm kalım girmek bana yeter. Bir de LoL iyi şekilde oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... LoL zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun, 20 senelik ofis laptoplarında bile çalışıyor.
Eren04 dedi: Yok hocam arada ölüm kalım girmek bana yeter. Bir de LoL iyi şekilde oynanır değil mi? Genişletmek için tıkla... LoL zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun, 20 senelik ofis laptoplarında bile çalışıyor.
Eren04 Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Emrecngz dedi: LoL zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun, 20 senelik ofis laptoplarında bile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral
Emrecngz dedi: LoL zaten çok düşük sistem isteyen bir oyun, 20 senelik ofis laptoplarında bile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral