Acer Aspire 3 A315-510p FreeDOS laptopa nasıl kurulum yapılır?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
İş için yeni bir laptop aldık baktım Windows yok içerisinde. EFI Shell diye bir şey açılıyor Rufus ile USB'ye Windows 10 attım. Sonra exit yaptım oradan boot menüsünü seçip Windows kurulumuna geçtim ama orada kurulum sürücüsü çıkmıyor. Ekle yaptığımda ise hata veriyor nasıl çözebilirim? Acer Aspire 3 A315-510p

BIOS'tan main kısmına gel, sonra sol CTRL+s tuşuna bas. Enable VMD Controller diye bir şey gelmesi lazım, enable VMD Controller ayarını kapatıp kaydet çık dene bakalım.

BIOS'tan main kısmına gel, sonra sol CTRL+s tuşuna bas. Enable VMD Controller diye bir şey gelmesi lazım, enable VMD Controller ayarını kapatıp kaydet çık dene bakalım.

Dediğinizi yaptım ama çıkmıyor ekstra olarak touch pad ayarı geliyor o kadar.

Windows'un kendi sitesinden medya yükleme aracı ile ISO olarak indirdim sonra da Rufus ile yazdırdım Windows 10 indirdim.

Bir de verdiğim linkteki ISO ile dene. Ventoy ile yazdır. Olmazsa farklı bir flash bellek ile dene.

Denedikten sonra tekrar yazarım.

ISO dosyasında sorun varmış tekrar yükleyip Rufus ile yazdırdım sorun çözüldü ama dün satın aldığımız ürünün fiyatı bugün indirime girdiği için iade ediyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…