T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Acer laptopta tek 4 GB RAM mi var yoksa çift kanal 4 GB RAM mi var? Toplam 8 GB RAM yapmak istiyorum. RAM değerlerini bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. https://www.epey.com/laptop/acer-a315-54k.html
Acer laptopta tek 4 GB RAM mi var yoksa çift kanal 4 GB RAM mi var? Toplam 8 GB RAM yapmak istiyorum. RAM değerlerini bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler. https://www.epey.com/laptop/acer-a315-54k.html
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.666 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 30 Temmuz 2021 #2 CPU-Z'den Memory ve SPD kısımlarını paylaşın.
T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: CPU-Z'den Memory ve SPD kısımlarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'de gözükmüyordu o kısımlar diye hatırlıyorum. Şuan bilgisayar başında değilim, müsait değilim. Başka bir çözümü var mı?
Tekin Alakuş dedi: CPU-Z'den Memory ve SPD kısımlarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... CPU-Z'de gözükmüyordu o kısımlar diye hatırlıyorum. Şuan bilgisayar başında değilim, müsait değilim. Başka bir çözümü var mı?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.666 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 30 Temmuz 2021 #4 TheHpv dedi: CPU-Z'de gözükmüyordu o kısımlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... SPD kısmı boş ise yüksek ihtimalle gömülü RAM'dir. TheHpv dedi: Şu an bilgisayar başında değilim, müsait değilim. Başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda paylaşın, ben bakarım.
TheHpv dedi: CPU-Z'de gözükmüyordu o kısımlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... SPD kısmı boş ise yüksek ihtimalle gömülü RAM'dir. TheHpv dedi: Şu an bilgisayar başında değilim, müsait değilim. Başka bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Müsait olduğunuzda paylaşın, ben bakarım.
T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: SPD kısmı boş ise yüksek ihtimalle gömülü RAM'dir. Müsait olduğunuzda paylaşın, ben bakarım. Genişletmek için tıkla... Oyun için RAM takmaktan vazgeçtim. Değmez bence o laptopa RAM takmak.
Tekin Alakuş dedi: SPD kısmı boş ise yüksek ihtimalle gömülü RAM'dir. Müsait olduğunuzda paylaşın, ben bakarım. Genişletmek için tıkla... Oyun için RAM takmaktan vazgeçtim. Değmez bence o laptopa RAM takmak.