Acer Aspire 3 A315-59 i5-1235U alınır mı?

Beck

Hectopat
Merhaba kız kardeşime doğum günü hediyesi olarak almak istiyorum. Oyun oynanmayacak günledik video, dizi, ödev gibi basit işler için kullanılacak. Oyun oynasa da basit oyunlar oynacağı için üzeceğini düşünmüyorum. Uzun yıllar ölmesin diye işlemcisini bir tık iyi seçmeye çalıştım. 8 GB RAM olması şimdilik sorun değil ilerde sorun olursa 16 olarak upgrade ederim. Laptopun IPS olması ve nispeten yüksek depolama ile gelmesi ve Freedos değil Lisanslı Windows 11 ile gelmesi beni çekti açıkcası. Fiyatı da abartı değil siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı?

Gayet alınabilir bir sistem fakat internetteki satıcı başlığa IPS yazsa bile, kutudan daha soluk renkli ve yanlardan bakınca kararan TN panel çıkabiliyor. Özellikle Aspire 3 serisinde çok sık yaşanan bir durum bu. Satın almadan önce muhakkak teyit edin.

Satıcı direkt Trednyol'un kendisi. Sorun yaşarsam direkt iade edeceğim. O yüzden bir tık daha içim rahat açıkcası.

Bütçe ne kadar?
Açıkcası bütçede sorun yok ama çok para harcamak istemiyorum. Laptopun ne iş için kullanılacağı malum. Ondan dolayı bu tarz daha ofis işleri için olan laptoplar uygun varsa daha iyi bir öneriniz yazabilirsiniz.

Aynısı Trendyolda 18500'e satılıyor bu ile Acer arasında kalmıştım çünkü oradan biliyorum. İşlemci dışında pek farkları yok gibi. Lenovo'nun işlemcisi gücünden dolayı güç tüketimi de yüksek. Genel olarak artık nasıl kullanır bilmiyorum ama Pil'de kullanılacağını varsayarsam Acer daha avantajlı gibi. Dediğim gibi oyun oynanmayacağı için aşırı yüksek donanımlara ihtiyacım yok. Basit işleri yapıp uzun ömürlü olması yeterli açıkcası. Ama diyorsanız ki yok Lenovo illaki daha iyi 2000 TL'lik farka değerse alırım problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…