Acer Aspire 3 alınır mı?

811150

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar şu anda daha F/P bir laptop var mı? Yazılım için kullanacağım ve 6 taksit imkanı olduğu için Amazon'dan almayı planlıyorum. Bütçem maksimum bu kadar daha fazla çıkamam ama daha iyisi var dediğiniz laptopları değerlendirebilirim.

Arkadaşlar şu anda daha F/P bir laptop var mı? Yazılım için kullanacağım ve 6 taksit imkanı olduğu için Amazon'dan almayı planlıyorum. Bütçem maksimum bu kadar daha fazla çıkamam ama daha iyisi var dediğiniz laptopları değerlendirebilirim.

Bence 7520U işemciye sahip hiç bir laptop alınmaz.
5500U ve İ51135G7 işlemcili laptoplar genelde en F/P laptoplar.

Aşağıdaki laptopu önerebilirim.
11.000 TL

Bence 7520U işemciye sahip hiçbir laptop alınmaz.
5500U ve i51135G7 işlemcili laptoplar genelde en F/P laptoplar.

Aşağıdaki laptopu önerebilirim.
11.000 TL.

Hocam ne gibi bir fark var işlemci arasında? 6 taksit olmadığı için beni çok zorlayacak ama değer ise almaya çalışırım. Bir de Acer DDR5 RAM'e sahip ve Lenovo'nın tasarımını hiç beğenmiyorum. Performansta gözle görülür bir fark olacaksa alabilirim önceliğim performans. Bir de I3-N305 model işlemcili versiyonu da mevcut 10100TL'ye. Onu da değerlendirebilirsiniz.

@811150 Hocam,
Önce biraz 7520U dan bahsedeyim. IGPU ya hiç ama hiç ihtiyacınız yok ise onu da alabilirsiniz.
7520U işlemcideki problem kötünün de kötüsü bir IGPU ya sahip olması. (İ3-N305 de de aynı sorun var hatırladığım kadarı ile. Eski adı ile Celeron.)
5500U bile onun iki katı GPU performansı verir.

@811150 hocam,
Önce biraz 7520U'dan bahsedeyim. IGPU'ya hiç ama hiç ihtiyacınız yok ise onu da alabilirsiniz.
7520U işlemcideki problem kötünün de kötüsü bir IGPU'ya sahip olması. (I3-N305 de de aynı sorun var hatırladığım kadarı ile. Eski adı ile Celeron.)
5500U bile onun iki katı performans verir.

Hocam R5 7520U hakkında bilgim yok ama i3-N305 12. nesil işlemci Celeron değil. Karıştırdınız sanırım. Yani oyun oynamak gibi bir düşüncem yok sadece kodlama, ödev, webde takılma için kullanırım en fazla FM24 oynarım. R5 5500U değerlendireceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Hocam R5 7520U hakkında bilgim yok ama i3-N305 12. nesil işlemci Celeron değil. Karıştırdınız sanırım. Yani oyun oynamak gibi bir düşüncem yok sadece kodlama, ödev, webde takılma için kullanırım en fazla FM24 oynarım. R5 5500U değerlendireceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Tekrar kontrol edeyim. i3-i5 vs kodu içermeyen o tip kodlu işlemciler kafamı karıştırıp duruyor zaten. Hata yapmış olabilirim. Teşekkürler.. PARDON- KOD var.. cidden karıştırmışım :)

Tekrar kontrol edeyim. i3-I5 vs kodu içermeyen o tip kodlu işlemciler kafamı karıştırıp duruyor zaten. Hata yapmış olabilirim. Teşekkürler. Pardon- kod var. Cidden karıştırmışım :)

Intel'in bu huyunu bende sevmiyorum çok fazla karıştırıyor. AMD gibi sade olsa daha iyi olacak :) yine de teşekkür ederim hocam tavsiye için zorlayabilirsem 5500 alabilirim.

Intel'in bu huyunu bende sevmiyorum çok fazla karıştırıyor. AMD gibi sade olsa daha iyi olacak :) yine de teşekkür ederim hocam tavsiye için zorlayabilirsem 5500 alabilirim.
Kontrolettim...
İ3-N305 veya İ5-1135G7 veya R5 5500U
Bunları birbirinin eşiti kabul edin. Bu işlemcilerden birine sahip laptoplar arasından marka kalite olarak hangi laptop hoşunuza gider ise onu alın. (@@811150 5500U biraz daha iyi)
Elbette daha üst işlemcili bulabilirseniz onlar da olur. (7520U hariç tabiki )

Kontrolettim...
i3-N305 veya i5-1135G7 veya R5 5500U.
Bunları birbirinin eşiti kabul edin. Bu işlemcilerden birine sahip laptoplar arasından marka kalite olarak hangi laptop hoşunuza gider ise onu alın.
Elbette daha üst işlemcili bulabilirseniz onlar da olur. (7520U hariç tabii ki )

Çok teşekkürler hocam. N305 daha ucuz olduğu için ona yönelebilirim duruma bağlı olarak. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı