Acer Aspire 3 Düşük Performans

Ertu44

Centipat
Yeni Acer Aspire 3 laptop aldım. AMD Ryzen serisinin övgüsünü çok duyunca bu laptopu seçtim.

Windows 10 Home
AMD Ryzen 5 3500U 2.1 GHz Vega 8 Graphics
AMD 540X 2 GB ekran kartı
512 GB SSD
8 GB RAM

Normalde bu işlemci ekran kartına gerek duymadan iyi oyunlarda bile iyi performans veriyor diye duydum. Ama gel gör ki bunun haricinde 5 PC daha var, içlerinde en iyi performansı vermesi gereken bu olması gerekirken yeterli performansı alamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım W 10 Pro'da çakışmalar olabiliyor Home yükleyin dediler, yükledim.
Fakat performansta çok az bir şey fark oldu. Ne kadar ayar denediysem olmadı. FPS AMD software da en fazla 41'i gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
tek bir oyun yükledim knight online yüksek grafikli bi oyun değil. dual core quead core lar bile rahat çalıştırmakta. diğer PC lerdeki gibi grafik efektlerini kapattım. diğerlerinin bunun yanından geçmemesi lazım neredeyse eski pcler daha iyi çözemedim. acaba donanımsal bişey mi yoksa ben mi bi yerde bi hata yapıyorum. corona nedeniyle normalde 23 iş günü ama corona nedeniyle bu süre uzayabilir dedi müşteri hizmetleri. o yüzden bu ara gönderemiyorumda oyun için gerekli. bilgisi olan rica etsem yardımcı olabilir mi acaba
yani 1 2 gb lık bi oyun ki gta5 i düşük orta seviyede akıcı oynatıyo diye biliyorum bu işlemci için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı