Çözüldü Acer Aspire 3 MX330 ekran kartı görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar şirketim bugün bana çalışmam için yeni bir laptop gönderdi fakat harici ekran kartı görünmüyor. BIOS ayarlarına girdim arkadaşımın Lenovo Laptop'una yaptığım gibi belki de devre dışı bırakılmıştır diye, herhangi bir ayar göremedim. Sürücüsünü yüklememe de izin vermiyor donanım bulunamadı diye. Nasıl aktif edeceğim bu ekran kartını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kişilik olarak alıngan birisiyim. Tanımadığım bir insanın bana kardeşim diyerek seslenmesinden hoşlanmayan. Yardım etmeyeceksen de kendin bilirsin. Kimseye muhtaç değiliz sonuç olarak, evvela iş için geldi iş için kullanırız.
Sorunun çözümü: "NVIDIA'nın sitesinden indirilen sürücüler ekran kartını tanıyamıyor, bu sebeple Acer'ın kendi destek sitesine girip Laptop modelini arattıktan sonra uygun sürücüyü indirip yüklüyorsunuz ve artık ekran kartınız kullanıma hazır."
Aygıt yöneticisinin ve arama yerine dxdiag yazarak ordaki sayfaların ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Bir de Nvidia geforce experiance yüklü mü ? ya da masaüstüne sağ tıklayınca nvidia denetim masası var mı ?

Sosyal'e masaüstü bilgisayarımdan girdiğim için ekran görüntüsü atamıyorum ama fotoğraflarını çektim. GeForce Experience yüklü değil, sanırım bilgisayarda daha önceden Driver Booster kullanmışlar, tekrar elimle temiz kurulum yapmam gerekebilir.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-24 at 11.09.41.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 70
  • WhatsApp Image 2021-05-24 at 11.08.01.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Image 2021-05-24 at 11.07.48.jpeg
    161,9 KB · Görüntüleme: 64
Kardeşim sen bu bilgisayarda mx330 olduğuna emin misin ? Bilgisayarın tam modelini yazar mısın l ? Laptopun altında vardır seri numarası felan. Eğer çok büyük dosyalar yoksa hızlıca bir format at düzelmezse tekrar bakalım.

Şimdi öncelikle hitap şeklimize dikkat edelim, ikimiz de birbirimizin yaşından bir haberiz. İkinci olarak Laptop'un üzerindeki etikette özellikleriyle birlikte ekran kartı da MX330 olarak yazıyor. Şu an temiz kurulum yapıyorum temiz kurulumdan sonra tekrar kontrol edeceğim.

Hitap şeklinde ne var anlamadım ? Yani benden küçük olduğunu düşündüğüm için kardeşim demiyorum . Desem bile ne olacak küfür mü ettim sanki? Böyle gereksiz muhabbetlere/alınganlıklara gerek yok iyi günler. Başka bir arkadaş yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…