Çözüldü Acer Aspire 3 MX330 ekran kartı görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar şirketim bugün bana çalışmam için yeni bir laptop gönderdi fakat harici ekran kartı görünmüyor. BIOS ayarlarına girdim arkadaşımın Lenovo Laptop'una yaptığım gibi belki de devre dışı bırakılmıştır diye, herhangi bir ayar göremedim. Sürücüsünü yüklememe de izin vermiyor donanım bulunamadı diye. Nasıl aktif edeceğim bu ekran kartını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kişilik olarak alıngan birisiyim. Tanımadığım bir insanın bana kardeşim diyerek seslenmesinden hoşlanmayan. Yardım etmeyeceksen de kendin bilirsin. Kimseye muhtaç değiliz sonuç olarak, evvela iş için geldi iş için kullanırız.
Sorunun çözümü: "NVIDIA'nın sitesinden indirilen sürücüler ekran kartını tanıyamıyor, bu sebeple Acer'ın kendi destek sitesine girip Laptop modelini arattıktan sonra uygun sürücüyü indirip yüklüyorsunuz ve artık ekran kartınız kullanıma hazır."
Kişilik olarak alıngan birisiyim. Tanımadığım bir insanın bana kardeşim diyerek seslenmesinden hoşlanmayan. Yardım etmeyeceksen de kendin bilirsin. Kimseye muhtaç değiliz sonuç olarak, evvela iş için geldi iş için kullanırız.
Sorunun çözümü: "NVIDIA'nın sitesinden indirilen sürücüler ekran kartını tanıyamıyor, bu sebeple Acer'ın kendi destek sitesine girip Laptop modelini arattıktan sonra uygun sürücüyü indirip yüklüyorsunuz ve artık ekran kartınız kullanıma hazır."

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…