ghost_753
Picopat
Daha fazla
cok tşk ederim dostumDDR4 8 GB RAM alıp takabilirsiniz.
![]()
Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram özelliklerini incele, 694,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
cok tşk ederim size saolunElinizdeki RAM'in aynısı. Eğer ağır bir iş yapmıyorsanız ki bence gerek de yok bunu alıp takmanız yeterli olur.
Hocam 16 GB olanı da var. Dilerseniz onu da alabilirsiniz.cok tşk ederim dostum
yok 4gb yeterli bana zaten oyun falan oynamıyorumHocam 16 GB olanı da var. Dilerseniz onu da alabilirsiniz.
![]()
Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB 3200 MHz DDR4 CT16G4SFRA32A Ram özelliklerini incele, 1.266,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mrb nasılsınız umarım iyisinizdir ben bundan 2 hafta önce sizin verdiğiniz linkteki ram aldım ve takırdım size çok tşk ederim sizden ricam var umarım beni kırmazsınız ben bu laptopa ssd taktırmak istiyorum 128 gb az geliyor 512 olsa iyimi olur acaba fikrinizi alayım dedim öneriniz ne olur çok tşklerElinizdeki RAM'in aynısı. Eğer ağır bir iş yapmıyorsanız ki bence gerek de yok bunu alıp takmanız yeterli olur.
Yok 4 GB yeterli bana zaten oyun falan oynamıyorum.
Mrb nasılsınız umarım iyisinizdir ben bundan 2 hafta önce sizin verdiğiniz linkteki RAM aldım ve takırdım size çok teşekkür ederim sizden ricam var umarım beni kırmazsınız ben bu laptopa SSD taktırmak istiyorum 128 GB az geliyor 512 olsa iyi mi olur acaba fikrinizi alayım dedim öneriniz ne olur çok teşekkürler.
bende iyim çok tşkler tmm bunu alacağım çok saolunEstağfurullah hocam ben teşekkür ederim iyiyim çok şükür siz nasılsınız?
Cihazınız NVMe destekliyormuş, bunu kesinlikle öneririm. Diğer ürünlere ve fiyatına göre en iyisi denebilir.
![]()
Kioxia Exceria LRC20Z500GG8 500 GB G2 M.2 2280 NVMe 2100/1700 MB/s SSD Fiyatı ve Özellikleri
Kioxia Exceria LRC20Z500GG8 500 GB G2 M.2 2280 NVMe 2100 1700 MB s SSD özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Mrb nasilsin abim ben size bisiy danışmak istiyorum ben laptobumu sattım ve aynısını bı daha almak istiyorum bı tane sitede buldum bunu aliyimi ne dersiniz sifirmidir acabaElinizdeki RAM'in aynısı. Eğer ağır bir iş yapmıyorsanız ki bence gerek de yok bunu alıp takmanız yeterli olur.
Mrb nasılsınız ben size bisiy danışmak istiyorum ben laptobu sattım ve bı tane daha aynısından almak istiyorum acaba bu sitedeki uygunmudur bı bakarmisiniz sifirmidir iyimidirAcer Aspire 3 A315-35-C8YJ NX.A6LEY.008 N4500 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatı, Özellikleri - BanayeniElinizdeki RAM'in aynısı. Eğer ağır bir iş yapmıyorsanız ki bence gerek de yok bunu alıp takmanız yeterli olur.
Bende iyim çok teşekkürler tamam bunu alacağım çok sağ olun.
Mrb nasilsin abim ben size bir şey danışmak istiyorum ben laptopumu sattım ve aynısını bir daha almak istiyorum bir tane sitede buldum bunu aliyimi ne dersiniz sifir midir acaba.
Mrb nasılsınız ben size bir şey danışmak istiyorum ben laptopu sattım ve bir tane daha aynısından almak istiyorum acaba bu sitedeki uygun mudur bir bakar misiniz sifir midir iyi midirAcer Aspire 3 A315-35-C8YJ NX.A6LEY.008 N4500 4 GB 128 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
abim mrb nasılsın sizden bi tavsiye almak istiyorum ben yaklaşık 1 2 ay sonra masaüstü oyuncu bilgisayarı alıcam ama karar veremedim sizce en iyi bilgisyar hangisidir bilginiz vardır bütçe 25 - 26 ltfen yardımcı olun bide ben freedoss istemiyorum ltfen yardımcı olun çok tşk ederim size iyiki varsınızCeleron'lardan uzak durun hocam pişman eder sizi. Tavsiyem şu bütçeden başlamanız imkanınız varsa.
mrb abim nasılsın umarım iyisindir sizin yardımınıza ihtiyacım var 1 2 ay sonra masaüstü oyuncu bilgisayarı alacağım bütce 25 26 sizce nasıl bir bilgisayar almalıyım bana yardımcı olun ltfen dediğiniz bilgisayarı alacağım ben pek anlamam pcden şimdiden tşkCeleron'lardan uzak durun hocam pişman eder sizi. Tavsiyem şu bütçeden başlamanız imkanınız varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.