GuyLee Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 https://www.hepsiburada.com/lenovo-...7geMNnACc8N9ahw3fZAaAnQbEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu bilgisayarımı almak daha mantıklı yoksa Acer Aspire 3 A315-57G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1035G1, 8GB RAM, 512GB SSD, MX330 Harici 2 GB Ekran Kartı, Windows 10 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunumu almak daha mantıklı oyun olsun hız olsun performans olsun daha çok oyun bakımından. Son düzenleme: 17 Haziran 2022
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...7geMNnACc8N9ahw3fZAaAnQbEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu bilgisayarımı almak daha mantıklı yoksa Acer Aspire 3 A315-57G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1035G1, 8GB RAM, 512GB SSD, MX330 Harici 2 GB Ekran Kartı, Windows 10 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunumu almak daha mantıklı oyun olsun hız olsun performans olsun daha çok oyun bakımından.
Walkeria Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 427 17 Haziran 2022 #2 İşlemci performansı olarak Lenovo (Ryzen 5 5500U), ekran kartı performansında ise Acer (MX330) daha iyi. Tercih size kalmış. Artı 0 Eksi
İşlemci performansı olarak Lenovo (Ryzen 5 5500U), ekran kartı performansında ise Acer (MX330) daha iyi. Tercih size kalmış.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.046 Çözümler 1 17 Haziran 2022 #3 Lenovo'nun TN panel sevdasını çözebilmiş değilim hiç. Artı 0 Eksi
KS KS GuyLee Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 Walkeria dedi: İşlemci performansı olarak Lenovo (Ryzen 5 5500U), ekran kartı performansında ise Acer (MX330) daha iyi. Tercih size kalmış. Genişletmek için tıkla... oyun bakımından ekran kartı daha ön planda diye biliyorum o zaman acer daha çok oyunlarda tatmin eder gibi sanırım Artı 0 Eksi
Walkeria dedi: İşlemci performansı olarak Lenovo (Ryzen 5 5500U), ekran kartı performansında ise Acer (MX330) daha iyi. Tercih size kalmış. Genişletmek için tıkla... oyun bakımından ekran kartı daha ön planda diye biliyorum o zaman acer daha çok oyunlarda tatmin eder gibi sanırım
Walkeria Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 427 17 Haziran 2022 #5 GuyLee dedi: oyun bakımından ekran kartı daha ön planda diye biliyorum o zaman acer daha çok oyunlarda tatmin eder gibi sanırım Genişletmek için tıkla... Daha uzun pil kullanım süresi ve daha güçlü işlemci performansı ile ben olsam Lenovo alırdım. İki ekran kartı arasındaki fark çok değil. Artı 0 Eksi
GuyLee dedi: oyun bakımından ekran kartı daha ön planda diye biliyorum o zaman acer daha çok oyunlarda tatmin eder gibi sanırım Genişletmek için tıkla... Daha uzun pil kullanım süresi ve daha güçlü işlemci performansı ile ben olsam Lenovo alırdım. İki ekran kartı arasındaki fark çok değil.
KS KS GuyLee Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #6 Walkeria dedi: Daha uzun pil kullanım süresi ve daha güçlü işlemci performansı ile ben olsam Lenovo alırdım. İki ekran kartı arasındaki fark çok değil. Genişletmek için tıkla... peki o zaman teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Walkeria dedi: Daha uzun pil kullanım süresi ve daha güçlü işlemci performansı ile ben olsam Lenovo alırdım. İki ekran kartı arasındaki fark çok değil. Genişletmek için tıkla... peki o zaman teşekkür ederim