Acer Aspire 3'te boş 2.5 inç SSD yuvası var mı?

008

Femtopat
Daha fazla  
https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-7-nesil-ryzen-5-7520u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11.html?OM.zn=Ürün%20Detay%20Real%20Time-w50&OM.zpc=A315-24P-R1X3

Sorun başlıkta belirttiğim gibi. Laptopun SSD'si 256 GB olduğundan yükseltmek istiyorum ve elimde bir adet 500GB 2.5 inç SSD var. Bu cihazda takabileceğim boş slot var mıdır?

Evet cihazda boş slot var fakat siz kendiniz takmayın Acer markası arka kapağı açılan cihazların garantisini bitiriyor.

Evet cihazda boş slot var fakat siz kendiniz takmayın Acer markası arka kapağı açılan cihazların garantisini bitiriyor.

Eski Acer laptopumda SSD ve RAM yükseltirken garantinin bozulmaması için ayrı bir kapak vardı artık yapmıyorlar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda görebileceğin gibi 2.5" yuvan yok.

Ben araştırdığımda göremedim, nereden edindiniz paylaşabilir misiniz ?

Bende de eski bir Acer laptop vardı onlarda 2 kapak vardı ama şu an tek kapak ve kapak açıldığı gibi garanti dışı kalıyor.

Eski Acer laptopumda SSD ve RAM yükseltirken garantinin bozulmaması için ayrı bir kapak vardı artık yapmıyorlar mı?

Senin dediğin çok eskiden vardı hocam.

Anladım hocam sağ olun. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir ürün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…