Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Aynı ürünlerin indirimini nedensizce tekrar tekrar paylaşıyormuşum gibi anlaşılmasın.
Thinkbook ve çeşitli alternatiflerinin, fiyat etiketinin altında gezmesinden ötürü gayet makul bir ürün.
Masaüstü dengini bulursam yazacağım, not ettim bir kenara. Ekran kartı, laptop tarafında aşağı yukarı MX 350 ile eşit sayılır. İşlemcisine diyecek çok bir söz yok zaten.
Yeni ekran kartları hakkında hiçbir fikrim yok. Bu cihazdaki kart işlemciyle tümleşik mi? Bilindik 950M gibi kartlarla karşılaştırma bulamadım. İkinci elde 3.500'e kadar ürün arayışındayım ama sıfır olarak da sanki iyi laptoplar var gibi.
Yeni ekran kartları hakkında hiçbir fikrim yok. Bu cihazdaki kart işlemciyle tümleşik mi? Bilindik 950M gibi kartlarla karşılaştırma bulamadım. İkinci elde 3.500'e kadar ürün arayışındayım ama sıfır olarak da sanki iyi laptoplar var gibi.