Acer Aspire 5 A515-45 nasıl?

MrIronstone

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Yakın zamanda kız arkadaşıma onun işini görecek bir laptop almayı planlıyorum. Onun için önemli olan hafiflik, büyük ekran, ssd ve tabii ki pil. Biraz bakındım ama en fiyat/perforamns olarak olarak bunu buldum. Bu fiyatların civarında ekranı güzel olan başka laptop bulamadım. Hepsi TN panel oluyor. Biraz bakındım ve kronik bir sorununu da bulamadım. Sorum şu ki sizce iyi bir tercih mi yoksa biraz daha bekleyip kara cuma gibi indirimlerden faylanmalı mıyım? Ya da aklınızda daha f/p bir model var mı? Şimdiden teşekkürler cevap yazan herkese.

Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda kız arkadaşıma onun işini görecek bir laptop almayı planlıyorum. Onun için önemli olan hafiflik, büyük ekran, SSD ve tabii ki pil. Biraz bakındım ama en fiyat/perforamns olarak olarak bunu buldum. Bu fiyatların civarında ekranı güzel olan başka laptop bulamadım. Hepsi TN panel oluyor. Biraz bakındım ve kronik bir sorununu da bulamadım. Sorum şu ki sizce iyi bir tercih mi yoksa biraz daha bekleyip Kara Cuma gibi indirimlerden faylanmalı mıyım? Ya da aklınızda daha F/P bir model var mı? Şimdiden teşekkürler cevap yazan herkese.

Yanılmıyorsam bu fiyat bandında alternatifi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı