T TheDarkness41 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Durduk yere sabah fare bozuldu. Akşamına touchpad. Kablolu başka fare taktım onda bir problem yok. Aygıt Yöneticisi'nde touchpadi görebiliyorum, düzgün çalışıyor yazıyor. Yazılımsal mıdır? Donanımsal mıdır? Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Durduk yere sabah fare bozuldu. Akşamına touchpad. Kablolu başka fare taktım onda bir problem yok. Aygıt Yöneticisi'nde touchpadi görebiliyorum, düzgün çalışıyor yazıyor. Yazılımsal mıdır? Donanımsal mıdır? Nasıl çözerim?
Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 735 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen 12 Haziran 2023 #2 Acer Dizüstü Bilgisayarlar, Masaüstü Bilgisayarlar, Chromebook'lar, Monitörler ve Projektörler | Acer Türkiye hocam buradan kendi bilgisayarınızı bulun oradan touchpad driver var onu indirip bir deneyin yazılımsal bir şeyden kaynaklı olabilir.
Acer Dizüstü Bilgisayarlar, Masaüstü Bilgisayarlar, Chromebook'lar, Monitörler ve Projektörler | Acer Türkiye hocam buradan kendi bilgisayarınızı bulun oradan touchpad driver var onu indirip bir deneyin yazılımsal bir şeyden kaynaklı olabilir.
T TheDarkness41 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Shadower dedi: Acer Dizüstü Bilgisayarlar, Masaüstü Bilgisayarlar, Chromebook'lar, Monitörler ve Projektörler | Acer Türkiye hocam buradan kendi bilgisayarınızı bulun oradan touchpad driver var onu indirip bir deneyin yazılımsal bir şeyden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım, touchpad sürücüsü yok.
Shadower dedi: Acer Dizüstü Bilgisayarlar, Masaüstü Bilgisayarlar, Chromebook'lar, Monitörler ve Projektörler | Acer Türkiye hocam buradan kendi bilgisayarınızı bulun oradan touchpad driver var onu indirip bir deneyin yazılımsal bir şeyden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Baktım, touchpad sürücüsü yok.
witz Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 45 13 Haziran 2023 #4 Kurulumda WINDRIVER diye bir bölüm ayrılmış olarak geliyor eğer silmediyseniz orada olması gerekir.
T TheDarkness41 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #5 witz dedi: Kurulumda wındrıver diye bir bölüm ayrılmış olarak geliyor eğer silmediyseniz orada olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Silmişim, nereden bulabilirim? Driver Booster ve Driver Identifier ile tarattım güncel gözüküyor. Son düzenleme: 13 Haziran 2023
witz dedi: Kurulumda wındrıver diye bir bölüm ayrılmış olarak geliyor eğer silmediyseniz orada olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Silmişim, nereden bulabilirim? Driver Booster ve Driver Identifier ile tarattım güncel gözüküyor.