Acer Aspire 5 A515-56G alınır mı?

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
Kız arkadaşım kullanacak ve kaba, ağır olmasını istemiyor bu yüzden bu laptopu düşünüyorum. Arada oyun oynayacağı için harici ekran kartlı bir model seçmek istedim. Oyun oynamadığı durumlarda bataryası vs. yeterli midir? Kullanan varsa cevaplayabilir mi? Ayrıca alternatif önerebilirsiniz. Bütçe birazcık esneyebilir.

MX450 olan model mi, buna bütçe yeter mi?

MX450 olan model mi, buna bütçe yeter mi?

Evet o model. Buna pek yetmiyor bütçe. Ayrıca kalın ve ağır olması yüzünden pek sıcak bakmıyoruz. Bir de 256 GB olduğu için.

Evet o model. Buna pek yetmiyor bütçe. Ayrıca kalın ve ağır olması yüzünden pek sıcak bakmıyoruz. Bir de 256 GB olduğu için.

15.6 modelide var, o biraz daha hafif. Onun dışında 70wh bataryası ve performansıyla çok daha mantıklı bir cihaz. Alternatif buna da bakabilirsiniz.

15.6 modelide var, o biraz daha hafif. Onun dışında 70wh bataryası ve performansıyla çok daha mantıklı bir cihaz. Alternatif buna da bakabilirsiniz.

Hangi modelin bataryası 70wh? En son attığınız 41 olarak gözüküyor sanırım.
Victus için diyorsunuz sanırım şuan baktım tekrardan.

Evet Victus'un bataryası 70wh.
Victus'a bütçe yetmiyor maalesef. Ama en son attığınız 15.6 inç model Acer'dan daha iyi gibi duruyor.

Bu laptopu almaya karar verdik. 8 GB ram eklemesi şart mı? Drop vesaire olur mu oyunlarda yoksa idare eder mi?

Son düzenleme:
Victus'a bütçe yetmiyor maalesef. Ama en son attığınız 15.6 inç model Acer'dan daha iyi gibi duruyor.

Bu laptopu almaya karar verdik. 8 GB RAM eklemesi şart mı? Drop vesaire olur mu oyunlarda yoksa idare eder mi?

İdare eder biraz ama arada droplar olabilirsiniz.

Hocam kesinlikle alma cihaz da TDP sınırı var ekran kartı tam güçte çalışmıyor tıpatıp aynı özellikteki başka laptopta wircherda +40 FPS alıyor keşke almsaydim diyorum bu cihazı BIOS'tan falan kapanmıyor sorun böyle bir şey bende bu yorumu YouTube'da gördüm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230213-120907016.jpg
    Screenshot_20230213-120907016.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 316

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı