Acer Aspire 5 A515-57-56RQ alınır mı?

Bu Acer Aspire laptoplarda beyaz ekranın sarımtrak olduğundan şikayetçi bayağı kullanıcı var alasım kaçtı siz ne diyosunuz.

1745096428934.png

TN panel olanlar için diyorlardır belki, bu bilgisayar IPS panel ve bence beyazı gayet beyaz :D.

Dayanamadım sonunda aldım laptopu 😃 ama bir RAM güncellemesi şart.
Ayrıca beyazı da gayet iyi 😃

Hayırlı olsun :). Dediğiniz gibi alınca ilk iş içini açıp 16 GB RAM 1TB SSD taktım fıstık gibi oldu :D. Ama bunları takmak için arka kapağı açması biraz zahmetli, bu konuya attığım mesajda bahsettiğim gibi bize yollayın biz takalım diyorlar. Anladığım kadarı ile takarken bir şey bozmaz isem garanti açısından sıkıntı olmuyor attıkları e-postaya göre ama yine aklınızda bulunsun :).

Eki Görüntüle 2377965

2x4 GB RAM ile geliyor, ekstra gen3 SSD slotu var. Ben PC ile aldığım Kingston RAM'leri taktım direk 2x8GB bir de fazla Samsung EVO 970 vardı onu Gen4'e taktım kendi 256'lığını gen 3 slotuna geçirdim sıkıntısız açıldı. Konu için destek almaya Acer'e yazdım böyle müthiş bir cevap verdiler:

Eki Görüntüle 2377966

Ben bu mesajı yaptığım upgrade ile kaynaklı arıza olursa garanti dışı kalır diye yorumladım açtım değiştirdim. Ürünü gönderin dediler ama ben 2 hafta onu beklemek istemedim.

Bilgisayara gelirsek, hissiyatı güzel genel olarak, yükleme kısmı biraz gıcıktı. FreeDOS olduğu için format için flash hazırlamanız gerekli ve o flaşa Wi-Fi driveri ve touchpad driveri de eklemezseniz bunlar çalışmıyor, fare takarsanız çalışıyor ama internet için kablo takmak zorunda kalıyorsunuz. Ama kablo takınca güncellemede bütün driverları kendi yükledi en azından. Hoparlörler de sağ üst ve sağ aşağıda gördükleriniz, ses kalitelerini beğendim (genellikle kulaklık kullanırım tek hoparlörüm AOC monitöre dahil olandı, o çok dandik olduğundan iyi gelmiş de olabilir). Modeme yakın bir yerden hız testi yaptım Wi-Fi 500Mbit sıkıntısız alışveriş yapabiliyor. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor. Taktığım RAM'ler ve SSD ile alakalı mı bilmiyorum bayağı hızlı açılıyor ama :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı