Çözüldü Acer Aspire 5 A515-57-56rq kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Hatay, Antakya
Merhaba, Acer Aspire 5 A515-57-56rq model laptopu aldım ama ilk açışımda böyle bir ekran çıktı. Nasıl devam etmeliyim, kapatma tuşuna basılı kalıyorum ama kapanmıyor bu ekranda kaldım.

Çözüm
Exit yazarak Efi Shell ekranından çıktım.
Windows yüklü flash belleği bilgisayara taktım.
Normal bir şekilde format atıyordum ama sürücü bulunamadı hatası aldım. Bu sorunu da Recep Baltaş'ın bu videosuyla aştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Ayrı bir flash bellek kullanmanıza gerek yok, format usb'sinin içine normal bir klasör gibi atabilirsiniz.
Exit yazarak Efi Shell ekranından çıktım.
Windows yüklü flash belleği bilgisayara taktım.
Normal bir şekilde format atıyordum ama sürücü bulunamadı hatası aldım. Bu sorunu da Recep Baltaş'ın bu videosuyla aştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Ayrı bir flash bellek kullanmanıza gerek yok, format usb'sinin içine normal bir klasör gibi atabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…