Acer Aspire 5 A515-57 nasıl şarj edilebilir?

Evet size komik gelecek ama peder şarj aletini aldı benim de laptopla işlerim var açmam gerek. Modeli Acer Aspire 5 A515-57 portların da fotografını koydum şarj edebilir miyim?
Hocam şöyle pedere versin sarj makinesini çok ağır şarj eder 67w lazım diye biliyorum en az.

Hocam şöyle pedere versin sarj makinesini çok ağır şarj eder 67w lazım diye biliyorum en az.
67w bi şarj aletim var ama takınca çalışmadi malesef hehalde tek yolu sarj aletini geri almakta

Hocam peki modem adaptöru gibi şarj girişine uyan bi adaptör bağlasam cihaza zarar verirmi

H
67w bi şarj aletim var ama takınca çalışmadi malesef hehalde tek yolu sarj aletini geri almakta

Hocam peki modem adaptöru gibi şarj girişine uyan bi adaptör bağlasam cihaza zarar verirmi
Hocam en sağlıklısı kendi sarj aleti merak ettim peder neden aldı ?

Anakart yanmaz gibi ama kısa devre meydana gelebilir denememekte fayda var söyleyin pedere versin

H

Hocam en sağlıklısı kendi sarj aleti merak ettim peder neden aldı ?
Ben bilişim ögrencisiyim 10. Sinıf karneden dolayı her seferinde yapıyor halbuki teşekkür aldım ama yapacak birşey yok bende yazılım ögrenmeye calışıyorum o oyun oynadığımı zannettiği için el koydu malesef

Anakart yanmaz gibi ama kısa devre meydana gelebilir denememekte fayda var söyleyin pedere versin
Şansımızi bir deneyeceğiz

arkadaşlar güncelleme yapıyorum çözüm en az 65 watt Pd desteği olan bir adaptör lazımmış bilginize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…