U ultrons Femtopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #11 AhmetDemo900 dedi: Ama satın alma sitesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan alacağız o yüzden. AhmetDemo900 dedi: Hocam alta yazan yazıya göre Nitro kullanıyorsunuz çok kullanışlı. Belli olmaz ama 24 GB RAM, Intel Core i7 ve GeForce MX350 bunun üstesinden gelir. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. detected bu iyi midir?
AhmetDemo900 dedi: Ama satın alma sitesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Almanya'dan alacağız o yüzden. AhmetDemo900 dedi: Hocam alta yazan yazıya göre Nitro kullanıyorsunuz çok kullanışlı. Belli olmaz ama 24 GB RAM, Intel Core i7 ve GeForce MX350 bunun üstesinden gelir. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. detected bu iyi midir?
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.727 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 10 Mayıs 2022 #12 ultrons dedi: Almanya'dan alacağız o yüzden. Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Güncel, ve hızlı 6 çekirdekli mobil bir işlemci.
ultrons dedi: Almanya'dan alacağız o yüzden. Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Güncel, ve hızlı 6 çekirdekli mobil bir işlemci.
AhmetDemo900 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 50 10 Mayıs 2022 #13 ultrons dedi: Almanya'dan alacağız o yüzden. Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Aslında o da iyi bir CPU ama sanırım Aspire 5'in Ryzen 5 5500u versiyonu yok.
ultrons dedi: Almanya'dan alacağız o yüzden. Ryzen 5 5500u nasıl bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Aslında o da iyi bir CPU ama sanırım Aspire 5'in Ryzen 5 5500u versiyonu yok.
U ultrons Femtopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #14 The End dedi: Güncel, ve hızlı 6 çekirdekli mobil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Oyun oynatır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu oyun testine göre beğendim ben işlemciyi. Son düzenleme: 10 Mayıs 2022
The End dedi: Güncel, ve hızlı 6 çekirdekli mobil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Oyun oynatır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu oyun testine göre beğendim ben işlemciyi.