ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar bilgiseyarı şarji varken kapatıyorum açtiğimda %10 falan oluyor sebebi nedir?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.653 Çözümler 28 Yer İstanbul 3 Ocak 2024 #2 ugamanyak dedi: Arkadaşlar bilgiseyarı şarji varken kapatıyorum açtiğimda %10 falan oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını aç güç seçeneklerine bas sol bölümde güç düğmesinin yapcaklarını seçin tarzı bir yazı olacak bas oradan kapağı kapattıgımda güç düğmesine bastığımda gibi seçenekleri kapatması için değiştir ve hızlı başlatmayı kapat düzelecektir. Artı 0 Eksi
ugamanyak dedi: Arkadaşlar bilgiseyarı şarji varken kapatıyorum açtiğimda %10 falan oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Denetim masasını aç güç seçeneklerine bas sol bölümde güç düğmesinin yapcaklarını seçin tarzı bir yazı olacak bas oradan kapağı kapattıgımda güç düğmesine bastığımda gibi seçenekleri kapatması için değiştir ve hızlı başlatmayı kapat düzelecektir.