Acer Aspire 5 MX450 alınır mı?

Amaç biraz da oyun. Elbette farkındayım bu bir oyun bilgisayarı değil ancak harici bir ekran kartı olması ve bütçemi karşılıyor olması tercih sebebim.

Hocam uzak durun aynı bilgisayarın MX350'si vardı illet ettirdi ısınma proplemi var her türlü şeyi denedim eni sonunda düzelmedi sattım. Ve bu işlemciden uzak durun aşırı derecede throotling yapıyor.

Hocam deme, bütçeme göre bunu buldum diye bayağı sevinmiştim.

Hocam bende aynı sizin gibi niyetle bu fiyata dedim ekran kartlı dedim aldım size şöyle dim hocam laptop 75 derece mesela işlemci hızı normalde 4.2'ye kadar çıkması lazım GTA 5 veya başka bir oyunda işlemci 2GHz geçmiyor müşteri hizmetlerini dahi aradım çözümü yok.ama sadece ofis için kullanırsanız sorun olmaz bu laptopdan sonra laptop almamaya tövbe ettim

Hocam bende aynı sizin gibi niyetle bu fiyata dedim ekran kartlı dedim aldım size şöyle dim hocam laptop 75 derece mesela işlemci hızı normalde 4.2'ye kadar çıkması lazım GTA 5 veya başka bir oyunda işlemci 2GHz geçmiyor müşteri hizmetlerini dahi aradım çözümü yok.ama sadece ofis için kullanırsanız sorun olmaz bu laptopdan sonra laptop almamaya tövbe ettim
Soğutucu ünite ile kullanmak işe yarar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı