Acer Aspire 5 RAM önerisi

Hocam bende bu laptopu alacaktım. Ekran sarı diyorlar painti açıpbi kontrol eder misiniz ekran beyaz mı sarımtrak mı diye.

Yeni sipariş verdim bende hocam. Henüz elime ulaşmadı ama bende duymuştum onu da pek öyle olacağını sanmıyorum. Öyleyse de iade edilebilir zaten.

Yeni sipariş verdim bende hocam. Henüz elime ulaşmadı ama bende duymuştum onu da pek öyle olacağını sanmıyorum. Öyleyse de iade edilebilir zaten.
Windows kurmadan nasıl anlayacağız ki hocam. Bende aldım da windows kurunca da iade edilir mi?

Windows kurmadan nasıl anlayacağız ki hocam. Bende aldım da Windows kurunca da iade edilir mi?

Yani sonuçta bilgisayarın kendi özelliği değil. Üretici veya satıcı kaynaklı bir hata.

Yani sonuçta bilgisayarın kendi özelliği değil. Üretici veya satıcı kaynaklı bir hata.
Bende aldım gelince konuyu güncelleriz hocam. 2x4 çıktığını bilmiyordum gelince cpu z den bakar ona göre ram takviyesi yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…