T turkclubber Centipat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 9 20 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar bu iki laptop arasından hangisini tavsiye edersiniz? Acer Aspire 5 mi, ACER Swift3 mi? Teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu iki laptop arasından hangisini tavsiye edersiniz? Acer Aspire 5 mi, ACER Swift3 mi? Teşekkür ederim.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #2 Amacınız oyun ise MX serisi kartlar yerine Gtx 1050 tercih edebilirsiniz Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Monster Abra A5 V16.1 15.6" Gaming Laptop, 9. nesil dört çekirdekli i5 işlemcisi ve Geforce GTX 1050 ekran kartı ile canavara dönüşmeye hazır olun! www.monsternotebook.com.tr
Amacınız oyun ise MX serisi kartlar yerine Gtx 1050 tercih edebilirsiniz Abra A5 V16.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Monster Abra A5 V16.1 15.6" Gaming Laptop, 9. nesil dört çekirdekli i5 işlemcisi ve Geforce GTX 1050 ekran kartı ile canavara dönüşmeye hazır olun! www.monsternotebook.com.tr
T turkclubber Centipat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 9 20 Ağustos 2019 #3 Oyun amaçlı bakmıyorum.Ayrıca monster bilgisayarların çok baş ağrıttığını duymuştum.Servis ücretleri de epey pahalıymış.
Oyun amaçlı bakmıyorum.Ayrıca monster bilgisayarların çok baş ağrıttığını duymuştum.Servis ücretleri de epey pahalıymış.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2019 #4 turkclubber dedi: Oyun amaçlı bakmıyorum.Ayrıca monster bilgisayarların çok baş ağrıttığını duymuştum.Servis ücretleri de epey pahalıymış. Genişletmek için tıkla... Açıkcası bende duydum fakat ileride bir oyunu beğenirseniz özellikle AAA bir oyunu bu ekran kartı orta-yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatmaz söyleyeyim
turkclubber dedi: Oyun amaçlı bakmıyorum.Ayrıca monster bilgisayarların çok baş ağrıttığını duymuştum.Servis ücretleri de epey pahalıymış. Genişletmek için tıkla... Açıkcası bende duydum fakat ileride bir oyunu beğenirseniz özellikle AAA bir oyunu bu ekran kartı orta-yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatmaz söyleyeyim