Acer Aspire 5 A515-47-R739 Notebook NX.K80EY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Aspire 5 A515-47-R739 Notebook NX.K80EY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Çok kişiye sordum bunun dışında öneriler verdiler ben filtreleyerek böyle böyle sona bu 2 laptop kaldı her yeni öneri'de 1-1 yaptırıyorum onları sizce neden bu laptop diğerlerin'den daha iyi ?
Çok kişiye sordum bunun dışında öneriler verdiler ben filtreleyerek böyle böyle sona bu 2 laptop kaldı her yeni öneri'de 1-1 yaptırıyorum onları sizce neden bu laptop diğerlerin'den daha iyi?
Attığınız laptopların işlemcisi aynı ikisi de Ryzen 5 5. nesil ama attığım laptopun işlemcisi Ryzen 5 7. nesil o yüzden önerdim zaten kalan özellikleri depolama dışında diğer iki laptopla aynı.
Attığınız laptopların işlemcisi aynı ikisi de Ryzen 5 5. nesil ama attığım laptopun işlemcisi Ryzen 5 7. nesil o yüzden önerdim zaten kalan özellikleri depolama dışında diğer iki laptopla aynı.
Hocam 5625U 7520U'dan çoklu çekirdekte daha performanslı tekli çekirdek performansları neredeyse aynı 7520u 5625U'dan daha verimli olduğu ve daha güncel olduğu için önerdim.
Araştırıp duruyorum daha iyisi olma ihtimaline karşı...
Başka bir bilgisayar buldum sence bu sefer hangisi ?
Her bulduğum bilgisayara etiketleyeceğim böylelikle en iyisini alacağım.
Şu yeni koyduğum iyi değilmi yani sence ? 512 GB SSD Pil kalitesi olsun,pil 48 wh gücünde olması olsun aynı işlemciyi kullanmaları olsun daha iyi değilmi yani ?
Şu yeni koyduğum iyi değilmi yani sence ? 512 GB SSD Pil kalitesi olsun,pil 48 wh gücünde olması olsun aynı işlemciyi kullanmaları olsun daha iyi değilmi yani ?