Acer Aspire 5736Z işlemciyi yükseltme

erdo62

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptop markam:
Acer Aspire 5736Z.
Anakart modelim: LA-6631p MBR4g0200.
İşlemcim: Intel Pentium T4500.

Ben bir tane buldum "Intel Core 2 Quad Q9100" acaba bu işlemci uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şu an ihtiyacın var mı bilmiyorum konunu hortlatıcam şu anki işlemcin nedir onu bir öğrenmek lazım Pentium T4500 olarak varsayıyorum soketleri ikisinin de uygun ama açıkçası baktığım hiçbir kaynakta o tarz bir yükseltmede ne uyumlu ne uyumsuz bir bilgi yazmıyor bunu denemeden bilemeyiz. İkinci olarak laptop hala elindemi bende de şu an aynı laptop var anakartı arızaya düşmüş bir konuşabiliriz elden cıkarma gibi bir fikrin varsa.

Öncelikle şu an ihtiyacın var mı bilmiyorum konunu hortlatıcam şu anki işlemcin nedir onu bir öğrenmek lazım Pentium T4500 olarak varsayıyorum soketleri ikisinin de uygun ama açıkçası baktığım hiçbir kaynakta o tarz bir yükseltmede ne uyumlu ne uyumsuz bir bilgi yazmıyor bunu denemeden bilemeyiz. İkinci olarak laptop hala elindemi bende de şu an aynı laptop var anakartı arızaya düşmüş bir konuşabiliriz elden cıkarma gibi bir fikrin varsa.
Ben yeni laptop aldım. Ama halen elimde en son ekranı gitmişti hocam. beyaz ekran hatası vardı monitöre bağlamıştım öyle kullanıyordum.

Laptop yanımda olsaydı elden çıkarabilirdim belki. bitanede Samsung laptop var herşeyi sağlamdı bataryasıda sağlamdı acerin bataryası gitmişti ama

Son düzenleme:
Açıkçası bana bir tek anakart lazım işlemcisine kadar var elimde anakartını fırınlıcam birkaç gün içerisinde çalıştırabilirsem evde kaldığım günlerde yatarken onunla vakit geçirirm diye düşünüyorum masaüstü ciddi anlamda yormaya başladı beni işimide görecek tir SSD RAM yükseltmesiyle onun için bakınıyorum öyle internet üzerindeki fiyatları da çok abes laptopun aldığım fiyata değmeyecek böyle ucuz yoldan kurtarabilirsem kullanırım kurtaramazsam mezarlığa batarya falanda derdim değil bendeki laptopta her şeyi hazır anakart hariç 😅 laptop yanımda değil dediniz nerede laptop tam olarak.

Açıkçası bana bir tek anakart lazım işlemcisine kadar var elimde anakartını fırınlıcam birkaç gün içerisinde çalıştırabilirsem evde kaldığım günlerde yatarken onunla vakit geçirirm diye düşünüyorum masaüstü ciddi anlamda yormaya başladı beni işimide görecek tir SSD RAM yükseltmesiyle onun için bakınıyorum öyle internet üzerindeki fiyatları da çok abes laptopun aldığım fiyata değmeyecek böyle ucuz yoldan kurtarabilirsem kullanırım kurtaramazsam mezarlığa batarya falanda derdim değil bendeki laptopta her şeyi hazır anakart hariç 😅 laptop yanımda değil dediniz nerede laptop tam olarak.
Memlekette olsaydım ücretsiz gönderirdim size sadece kargo parasını öderdiniz. beyaz ekran sorunu vardı. donanımsal yani monitörde sıkıntısız çalışıyor. Ben Kayserideyim. memleket Tunceli'de yazın gidecem

Gurbette Allah yardım etsin hocam. Düşünmeniz yeter ben karşılığınıda verirdim sorun yok artık başka çözüm bulma vakti geldi. sağlıcakla kalın.

Sağ olun teşekkür ederim eğer gidebilirsem gönderirim ihtiyacım yok çünkü. Her şey para değil 🙂

Unutmayın burada sizi bir Acer bekliyor olacak teşekkür ederim başkanım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı