A Alperen Yıldırım Hectopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #1 Ben bu yaz modellemeye başlamak istiyorum. Ama bilgisayarım buna pek müsait değil sanırım. Bana upgrade kısmında yardımcı olur musunuz? PC : Acer Aspire 5738 DG Anakart modeli : JV50_MV
Ben bu yaz modellemeye başlamak istiyorum. Ama bilgisayarım buna pek müsait değil sanırım. Bana upgrade kısmında yardımcı olur musunuz? PC : Acer Aspire 5738 DG Anakart modeli : JV50_MV
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2016 #2 Bu modellerde GPU değişimi olmuyor malesef. Upgrade olarak yapabileceğiniz en fazla RAM veya SSD olabilir.
Bu modellerde GPU değişimi olmuyor malesef. Upgrade olarak yapabileceğiniz en fazla RAM veya SSD olabilir.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.009 Çözümler 86 4 Ocak 2016 #3 İşlemcisi, ekran kartı ve biliyorsan çipseti nedir? Kullanacağın programın gereksinimleri sitesinde belirtiliyor olmalı.
İşlemcisi, ekran kartı ve biliyorsan çipseti nedir? Kullanacağın programın gereksinimleri sitesinde belirtiliyor olmalı.
A Alperen Yıldırım Hectopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #4 Siyah Martı dedi: İşlemcisi, ekran kartı ve biliyorsan çipseti nedir? Kullanacağın programın gereksinimleri sitesinde belirtiliyor olmalı. Genişletmek için tıkla... İşlemci : Intel core 2 duo T6600 Ekran Kartı : Atı Mobility Radeon HD 4570 512 MB Çipset : İntel PM46 Kullanacağım program : Blender
Siyah Martı dedi: İşlemcisi, ekran kartı ve biliyorsan çipseti nedir? Kullanacağın programın gereksinimleri sitesinde belirtiliyor olmalı. Genişletmek için tıkla... İşlemci : Intel core 2 duo T6600 Ekran Kartı : Atı Mobility Radeon HD 4570 512 MB Çipset : İntel PM46 Kullanacağım program : Blender
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.009 Çözümler 86 9 Ocak 2016 #5 Çipseti yanlış yazmışsın, doğrusunu nedir?
A Alperen Yıldırım Hectopat Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #6 Evet pardon PM45'miş
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.009 Çözümler 86 9 Ocak 2016 #7 ARK | Compare Intel® Products Fazla fark yaratmayacakları eledim, fiyat araştırmasına göre update anlamlı ya da gereksiz olabilir. BIOS desteklemez ise çalışmayabilirler, kağıt üzerinde uyumlular.
ARK | Compare Intel® Products Fazla fark yaratmayacakları eledim, fiyat araştırmasına göre update anlamlı ya da gereksiz olabilir. BIOS desteklemez ise çalışmayabilirler, kağıt üzerinde uyumlular.