Acer Aspire 5738DG HDD'si çok ısınıyor

Bakım yaptırmanız lazım güvenilir bir bilgisayarcıya. Bu kadar yüksek sıcaklıklarda sistem kapanır. Büyük ihtimalle HDD sıcak olduğu için değil diğer bileşenler sıcak olduğu için kapanıyordur sistem.

Hocam benim laptopta 8 yıllık bir laptop. 8 yıldır bir kere bakım bile yapılmadı. Şimdi Intel Core i3 10110U laptop aldım. Ama annem bu Intel Pentium laptopumdan canlı ders yapıyor. Annem kullanırken sorun çıkmasından korkuyorum bende.

En yakın zamanda götüreceğim o zaman bilgisayarcıya.

Hocam ucu gevremeyen düzgün bir tornavidayla açın yoksa laptopun vidalarını yalama yaparsınız. Ayrıca internetten laptopun nasıl söküldüğüne bakın ben hep internetten bakıp söküyorum.

Bir tane konu açmıştınız HDD'in durumu hakkında. Bozuk sektörlerin sayısı artmamış o güne kadar ve hala yaşıyor .

Hocam ucu gevremeyen düzgün bir tornavidayla açın yoksa laptopun vidalarını yalama yaparsınız. Ayrıca internetten laptopun nasıl söküldüğüne bakın ben hep internetten bakıp söküyorum.
Hocam aşağıdaki videodan bakarak yapmaya çalıştım. Klavyeyi kaldırdım ama sonrası beni aşıyor gibi. Bilgisayarcıya götüreceğiz mecbur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…