arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #11 Siyah Martı dedi: Çipset demiştim. Her çipset her işlemciyi desteklemez. Genişletmek için tıkla... Anladım, Acer kullanmaya devam edeceğim çünkü HP şuan 90 derece ve fanlar çok sesli.
Siyah Martı dedi: Çipset demiştim. Her çipset her işlemciyi desteklemez. Genişletmek için tıkla... Anladım, Acer kullanmaya devam edeceğim çünkü HP şuan 90 derece ve fanlar çok sesli.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 4 Eylül 2020 #12 Kolay gelsin.
IJ3urakPasaI Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #13 arasyuksel dedi: Anladım, Acer kullanmaya devam edeceğim çünkü HP şuan 90 derece ve fanlar çok sesli. Genişletmek için tıkla... CPU'nun kullanımını güç yönetiminden % olarak düşürürseniz ısı azalır. Bilgisayarın gücü düşer fakar güçle beraber ısıda düşer.
arasyuksel dedi: Anladım, Acer kullanmaya devam edeceğim çünkü HP şuan 90 derece ve fanlar çok sesli. Genişletmek için tıkla... CPU'nun kullanımını güç yönetiminden % olarak düşürürseniz ısı azalır. Bilgisayarın gücü düşer fakar güçle beraber ısıda düşer.