Acer Aspire 5742G için SSD önerisi

osko36

Hectopat
Daha fazla  
Acer Aspire 5742G'ye SSD takılabilir mi takılırsa hangi SSD uyar?

Dosya Ekleri

• 20250125_202858.jpg
    20250125_202858.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 20250125_202815.jpg
    20250125_202815.jpg
    254,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Attığın SSD'leri berbat özellikle Netac hiç bilinmeyen markalar

Dostum SSD önermedim zaten komple 2.5 inch SSD'lerin listesini attım, zira arkadaş sisteme uyumlu bir SSD sormuş gidip de M.2 ya da m SATA SSD almasını istemeyiz değil mi? Hatta ilaveten dedim ki bütçe ve kapasite belirtirsen, yani bir zahmet bekleyebilirsen arkadaş da aradığı kapasite ve fiyat aralığını belirtirse marka model olarak önereceğiz. Ancak sen istiyorsan Samsung EVO önererek başlayabilirsin. Hayır kaldı ki Netac bile önerebilirim zira kullandığı laptop Acer'ın kronik problemleri olan bir cihazı, bu cihaza gidip de kaliteli SSD'ler almaya gerek de yok. Kuzenimde de var biz SSD takmayı bile cihaza israf gördük.

Dostum SSD önermedim zaten komple 2.5 inch SSD'lerin listesini attım, zira arkadaş sisteme uyumlu bir SSD sormuş gidip de M.2 ya da m SATA SSD almasını istemeyiz değil mi? Hatta ilaveten dedim ki bütçe ve kapasite belirtirsen, yani bir zahmet bekleyebilirsen arkadaş da aradığı kapasite ve fiyat aralığını belirtirse marka model olarak önereceğiz. Ancak sen istiyorsan Samsung EVO önererek başlayabilirsin. Hayır kaldı ki Netac bile önerebilirim zira kullandığı laptop Acer'ın kronik problemleri olan bir cihazı, bu cihaza gidip de kaliteli SSD'ler almaya gerek de yok. Kuzenimde de var biz SSD takmayı bile cihaza israf gördük.
Ama attıkların çoğu kalitesiz ve bilinmeyin diye söyledim hemen bozulmasın arkadaş uzun süre kullansın diye dedim bilinmeyen ama kaliteli ssdler var caddy diye önemli olan bilinmesi değil uzun süre dayanması aldıktan sonra 1 gün geçipte bozulan ssdlerde gördüm çok ondan söyledim

Bütün 2.5 inch SATA SSD'ler uyar. Bütçe ve kapasite belirtmediğiniz için öneri yapmamız zor.
Mevcut HDD'i de kullanmak istiyorsanız 1 adet SSD Caddy almanız lazım, o cihazın tek disk yuvası var diye hatırlıyorum.

Hocam PC belli uygun fiyatlı SSD'ye bakıyorum.
120 çok AZ240 ya da 500 olursa.

Bütün 2.5 inch SATA SSD'ler uyar. Bütçe ve kapasite belirtmediğiniz için öneri yapmamız zor.
Mevcut HDD'i de kullanmak istiyorsanız 1 adet SSD Caddy almanız lazım, o cihazın tek disk yuvası var diye hatırlıyorum.

Bu paylastiklarinizin 500GB'si VE6@ 250 GB'si var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı