Attığın SSD'leri berbat özellikle Netac hiç bilinmeyen markalar
Ama attıkların çoğu kalitesiz ve bilinmeyin diye söyledim hemen bozulmasın arkadaş uzun süre kullansın diye dedim bilinmeyen ama kaliteli ssdler var caddy diye önemli olan bilinmesi değil uzun süre dayanması aldıktan sonra 1 gün geçipte bozulan ssdlerde gördüm çok ondan söyledimDostum SSD önermedim zaten komple 2.5 inch SSD'lerin listesini attım, zira arkadaş sisteme uyumlu bir SSD sormuş gidip de M.2 ya da m SATA SSD almasını istemeyiz değil mi? Hatta ilaveten dedim ki bütçe ve kapasite belirtirsen, yani bir zahmet bekleyebilirsen arkadaş da aradığı kapasite ve fiyat aralığını belirtirse marka model olarak önereceğiz. Ancak sen istiyorsan Samsung EVO önererek başlayabilirsin. Hayır kaldı ki Netac bile önerebilirim zira kullandığı laptop Acer'ın kronik problemleri olan bir cihazı, bu cihaza gidip de kaliteli SSD'ler almaya gerek de yok. Kuzenimde de var biz SSD takmayı bile cihaza israf gördük.
Bütün 2.5 inch SATA SSD'ler uyar. Bütçe ve kapasite belirtmediğiniz için öneri yapmamız zor.
Mevcut HDD'i de kullanmak istiyorsanız 1 adet SSD Caddy almanız lazım, o cihazın tek disk yuvası var diye hatırlıyorum.
Bütün 2.5 inch SATA SSD'ler uyar. Bütçe ve kapasite belirtmediğiniz için öneri yapmamız zor.
Mevcut HDD'i de kullanmak istiyorsanız 1 adet SSD Caddy almanız lazım, o cihazın tek disk yuvası var diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.