E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #1 Laptopum Acer Aspire 5745G. Chipset modelini nasıl öğrenebilirim?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2020 #2 Windows+r tuşlarına aynı anda basın. Açılan çalıştır sekmesine devmgmt.msc yazın ve Tamam'a basın. Tüm aygıtlar burada gözükecektir.
Windows+r tuşlarına aynı anda basın. Açılan çalıştır sekmesine devmgmt.msc yazın ve Tamam'a basın. Tüm aygıtlar burada gözükecektir.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #3 alpethz dedi: Windows+r tuşlarına aynı anda basın. Açılan çalıştır sekmesine devmgmt.msc yazın ve Tamam'a basın. Tüm aygıtlar burada gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Burada bir sürü şey var. Hangisi ?
alpethz dedi: Windows+r tuşlarına aynı anda basın. Açılan çalıştır sekmesine devmgmt.msc yazın ve Tamam'a basın. Tüm aygıtlar burada gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Burada bir sürü şey var. Hangisi ?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2020 #4 ExecutioneR_ dedi: Burada bir sürü şey var. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı chipset soruyorsanız görüntü bağdaştırıcıları kısmından bakabilirsiniz.
ExecutioneR_ dedi: Burada bir sürü şey var. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı chipset soruyorsanız görüntü bağdaştırıcıları kısmından bakabilirsiniz.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #5 alpethz dedi: Ekran kartı chipset soruyorsanız görüntü bağdaştırıcıları kısmından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır anakart chipsetini soruyorum.
alpethz dedi: Ekran kartı chipset soruyorsanız görüntü bağdaştırıcıları kısmından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır anakart chipsetini soruyorum.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2020 #6 ExecutioneR_ dedi: Hayır anakart chipsetini soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem aygıtlarında diye hatırlıyorum.
ExecutioneR_ dedi: Hayır anakart chipsetini soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem aygıtlarında diye hatırlıyorum.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 27 Aralık 2020 #7 CPU-z kurup mainboard sekmesine bakarsan orada çipset yazar.