T TrkTly Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 7 26 Ocak 2015 #1 Başlıktada belirttiğim gibi Esc, Fn ve F tuşlarım çalışmıyor ve çok gerekiyor benim için. Hele ki Esc tuşu... Lütfen bir yardım edin nasıl düzeltirim bilgisayarım Acer Aspire 5745G. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Başlıktada belirttiğim gibi Esc, Fn ve F tuşlarım çalışmıyor ve çok gerekiyor benim için. Hele ki Esc tuşu... Lütfen bir yardım edin nasıl düzeltirim bilgisayarım Acer Aspire 5745G. Teşekkürler.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.991 Çözümler 86 26 Ocak 2015 #2 [Çözüldü] Lenovo G500 FN Tuşları Özelliklerini Kullanamıyorum | Technopat Sosyal Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: fn | Technopat Sosyal
[Çözüldü] Lenovo G500 FN Tuşları Özelliklerini Kullanamıyorum | Technopat Sosyal Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: fn | Technopat Sosyal
T TrkTly Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 7 26 Ocak 2015 #3 Silinen üye dedi: [Çözüldü] Lenovo G500 FN Tuşları Özelliklerini Kullanamıyorum | Technopat Sosyal Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: fn | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Oradaki arkadaş Hotkey'i kapattım oldu demiş de benim bilgisayardaki BIOS'ta öyle bir seçenek yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Silinen üye dedi: [Çözüldü] Lenovo G500 FN Tuşları Özelliklerini Kullanamıyorum | Technopat Sosyal Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: fn | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Oradaki arkadaş Hotkey'i kapattım oldu demiş de benim bilgisayardaki BIOS'ta öyle bir seçenek yok.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.991 Çözümler 86 26 Ocak 2015 #4 Orada 2 link var. Touchpad ve varsa hotkey driverını yüklemeyi dene. www.acer.com.tr: Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi
Orada 2 link var. Touchpad ve varsa hotkey driverını yüklemeyi dene. www.acer.com.tr: Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi
T TrkTly Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 7 27 Ocak 2015 #5 Silinen üye dedi: Orada 2 link var. Touchpad ve varsa hotkey driverını yüklemeyi dene. www.acer.com.tr: Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi Genişletmek için tıkla... Zaten sürücünün en son versiyonu yüklüymüş. Bende hotkey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Silinen üye dedi: Orada 2 link var. Touchpad ve varsa hotkey driverını yüklemeyi dene. www.acer.com.tr: Sürücüleri ve Kılavuzları İndir | Acer Resmi Sitesi Genişletmek için tıkla... Zaten sürücünün en son versiyonu yüklüymüş. Bende hotkey de yok.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.991 Çözümler 86 27 Ocak 2015 #6 http://global-download.acer.com/GDF...=ASPIRE 5745G&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 Bunu çalıştırıp sonra restart çekip dener misin?
http://global-download.acer.com/GDF...=ASPIRE 5745G&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 Bunu çalıştırıp sonra restart çekip dener misin?