C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba. Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarıma windows 10 yükleyecektim (USB ile) her şeyi yaptım ama bilgisayar açılışında boot menüsünü açamıyorum. Lütfen yardım edin Bilgisayarımın markası ve modeli: Acer Aspire 5750g. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2016
Arkadaşlar hepinize merhaba. Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarıma windows 10 yükleyecektim (USB ile) her şeyi yaptım ama bilgisayar açılışında boot menüsünü açamıyorum. Lütfen yardım edin Bilgisayarımın markası ve modeli: Acer Aspire 5750g.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Nisan 2016 #2 BIOS'a girip boot ayarlarını düzenleyebilirsin. Başlangıca USB'yi seçersin.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 16 Nisan 2016 #3 Acer Aspire 5715Z var bende. Açılışta F2 ile bios giriyorum. Boot menüsünden hallediyorum. Ayarlarda F12 boot menü seçeneği var.
Acer Aspire 5715Z var bende. Açılışta F2 ile bios giriyorum. Boot menüsünden hallediyorum. Ayarlarda F12 boot menü seçeneği var.
C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #4 F2 ye basıp bios a giriyorum ama şifre istiyor ve ben şifremi bilmiyorum
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 16 Nisan 2016 #5 Bios şifrelenmiş anladığım kadarıyla.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Nisan 2016 #6 Şifreyi bir şekilde bilmelisin. Boot ayarların orada. Ayrıca DVD ile de kurulum deneyebilirsin.
C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #7 THE_MILLER dedi: Şifreyi bir şekilde bilmelisin. Boot ayarların orada. Ayrıca DVD ile de kurulum deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DVD ile nasıl kuracağımı bilmiyorum.
THE_MILLER dedi: Şifreyi bir şekilde bilmelisin. Boot ayarların orada. Ayrıca DVD ile de kurulum deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... DVD ile nasıl kuracağımı bilmiyorum.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #8 cagkaann dedi: F2 ye basıp bios a giriyorum ama şifre istiyor ve ben şifremi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeyi dene şifre çözülebilir.
cagkaann dedi: F2 ye basıp bios a giriyorum ama şifre istiyor ve ben şifremi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemeyi dene şifre çözülebilir.
C cagkaann Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #9 madenci8080 dedi: BIOS güncellemeyi dene şifre çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Acer in web sayfasından bi driver indirdim ama hata vermişti. Başka nasıl güncelleştirebilirim
madenci8080 dedi: BIOS güncellemeyi dene şifre çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Acer in web sayfasından bi driver indirdim ama hata vermişti. Başka nasıl güncelleştirebilirim
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #10 cagkaann dedi: Acer in web sayfasından bi driver indirdim ama hata vermişti. Başka nasıl güncelleştirebilirim Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğim yol hatayı araştırıp [yeni konu açarak] orjinal üreticinin yolu ile güncellemek.
cagkaann dedi: Acer in web sayfasından bi driver indirdim ama hata vermişti. Başka nasıl güncelleştirebilirim Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğim yol hatayı araştırıp [yeni konu açarak] orjinal üreticinin yolu ile güncellemek.